proidea.hu online termékinformációs katalógus

Innovatív CLEANTEC mosdóhasználati megoldások


2019. február 15.

A Wash+Dry központú alapkínálat a mosdókagylónál történő kézmosás és -szárítás lehetőségét teremti meg

Innovatív CLEANTEC mosdóhasználati megoldások

A CLEANTEC Hygiene Technology GmbH nyilvános és ipari területeken immár több, mint 9 éve az értékes elektronikus kézszárító rendszerek hozzáértő specialistája.

A különleges professzionális, elektronikus, mosdóba épített és fali szappanadagolók széles kínálatának átvételével a mosdóhasználati termékportfólió sokkal tágabb lett, és a Dyson Airblade™ Wash+Dry központú alapkínálat öntött ásvány és ásvány anyagú, tanúsított mosdómegoldásokkal bővült.

Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A kivitelezők, tervezők, építészek és értékesítők számára a CLEANTEC professzionális standard megoldásaival és vevőigények szerint gyártott egyedi termékeivel is kitűnik. Értékes anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét.

A CLEANTEC mosdóhasználati megoldások nem csak innovatív technológiájukkal és megjelenésükkel tűnnek ki, hanem egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is. Ennek eredményeképpen olyan termékek születnek, amelyek műszakilag és esztétikailag is összhangban vannak. Röviden, ez a #thewashspace megoldás.


Dyson Airblade™ WD04 kézmosó és -szárító

Airblade™ technológia a vízcsapnál. Kézmosás és -szárítás a mosdókagylónál.

Nincs szükség külön területre a kézszárításhoz, így nem kerül víz a mosdóra vagy a padlóra. Az erősen igénybe vett területektől kezdve a díjazott belső felszerelésekig a "washspace" megoldás gazdag mosdóhasználati lehetőségeket kínál.


Dyson Airblade™ WD04 kézmosó és -szárító


washBASIN™ WB01 mosdó


washBASIN™ WB01 mosdó

Mosdóink rugalmas kialakításúak és innovatív megjelenésűek. Értékes, homogén színezésű mosdóink rendkívüli stabilitásukkal ideálisak a nagy igénybevételű mosdóhasználathoz. A pórusmentes, különleges, matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző.

A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók.

Az ásvány anyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítóhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.


EVER™ asztali szappanadagoló

A cseppmentes lekapcsoló automatikával az EVER™ asztali szappanadagoló elősegíti a mosdó szervezését, és a tisztaságot. A Dyson Airblade™ wash+dry termékkel a nemesacél szappanadagoló csíramentes, automatizált környezetet biztosít.

Ideális nyilvános, és részben nyilvános mosdóhelyiségekben, mint pl. irodaházakban, termelő üzemekben, az élelmiszerfeldolgozó iparban, egészségügyi intézményekben, oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, pályaudvarokon vagy autós pihenőkben.


EVER™ asztali szappanadagolóA CLEANTEC #thewashspace megoldás termékeinek katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a CLEANTEC Hygiene Technology GmbH munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
CLEANTEC washBASIN mosdók

A washBASIN mosdók rendkívüli stabilitásuknak köszönhetően ideálisak nagy igénybevételű helyiségekben. A pórusmentes, különleges matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző. A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók. Az ásvány alapanyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítókhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.

Cég
Székhely: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1.
Telefon: +800 777 55 777
Mobil: +36 70 225 6499
E-mail:
Web: http://www.cleantec.eu
Web: www.dysonairblade.co.hu
Aradszki Tímea
  +36 70 225 6499
   
   
   
   
A CLEANTEC Hygiene Technology GmbH a professzionális közösségi mosdófelszerelések specialistája. Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A CLEANTEC az egyedi vevőigényeknek megfelelően is gyárt termékeket. A legjobb anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét. A CLEANTEC mosdófelszerelések egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is kitűnnek.
Márkanevek: Dyson, inoxDISP
Kulcsszavak:  Cleantec  Wash+Dry  Dyson  Airblade  WD04  kézmosó  kézmosás  kézszárító  kézszárítás  mosdófelszerelés  EVER  szappanadagoló  washBASIN  WB01  mosdó  mosdókagyló  közösségi  mosdófelszerelések