Innovatív CLEANTEC mosdóhasználati megoldások

A Wash+Dry központú alapkínálat a mosdókagylónál történő kézmosás és -szárítás lehetőségét teremti meg

Innovatív CLEANTEC mosdóhasználati megoldások
Innovatív CLEANTEC mosdóhasználati megoldások


A CLEANTEC Hygiene Technology GmbH nyilvános és ipari területeken immár több, mint 9 éve az értékes elektronikus kézszárító rendszerek hozzáértő specialistája.

A különleges professzionális, elektronikus, mosdóba épített és fali szappanadagolók széles kínálatának átvételével a mosdóhasználati termékportfólió sokkal tágabb lett, és a Dyson Airblade™ Wash+Dry központú alapkínálat öntött ásvány és ásvány anyagú, tanúsított mosdómegoldásokkal bővült.

Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A kivitelezők, tervezők, építészek és értékesítők számára a CLEANTEC professzionális standard megoldásaival és vevőigények szerint gyártott egyedi termékeivel is kitűnik. Értékes anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét.

A CLEANTEC mosdóhasználati megoldások nem csak innovatív technológiájukkal és megjelenésükkel tűnnek ki, hanem egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is. Ennek eredményeképpen olyan termékek születnek, amelyek műszakilag és esztétikailag is összhangban vannak. Röviden, ez a #thewashspace megoldás.


Dyson Airblade™ WD04 kézmosó és -szárító

Airblade™ technológia a vízcsapnál. Kézmosás és -szárítás a mosdókagylónál.

Nincs szükség külön területre a kézszárításhoz, így nem kerül víz a mosdóra vagy a padlóra. Az erősen igénybe vett területektől kezdve a díjazott belső felszerelésekig a "washspace" megoldás gazdag mosdóhasználati lehetőségeket kínál.
Dyson Airblade™ WD04 kézmosó és -szárító
Dyson Airblade™ WD04 kézmosó és -szárító
washBASIN™ WB01 mosdó
washBASIN™ WB01 mosdó


washBASIN™ WB01 mosdó

Mosdóink rugalmas kialakításúak és innovatív megjelenésűek. Értékes, homogén színezésű mosdóink rendkívüli stabilitásukkal ideálisak a nagy igénybevételű mosdóhasználathoz. A pórusmentes, különleges, matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző.

A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók.

Az ásvány anyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítóhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.


EVER™ asztali szappanadagoló

A cseppmentes lekapcsoló automatikával az EVER™ asztali szappanadagoló elősegíti a mosdó szervezését, és a tisztaságot. A Dyson Airblade™ wash+dry termékkel a nemesacél szappanadagoló csíramentes, automatizált környezetet biztosít.

Ideális nyilvános, és részben nyilvános mosdóhelyiségekben, mint pl. irodaházakban, termelő üzemekben, az élelmiszerfeldolgozó iparban, egészségügyi intézményekben, oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, pályaudvarokon vagy autós pihenőkben.
EVER™ asztali szappanadagoló
EVER™ asztali szappanadagolóA CLEANTEC #thewashspace megoldás termékeinek katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a CLEANTEC hygiene technology gmbh munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

EVER érintésmentes szappanadagolók
 
EVER érintésmentes szappanadagolók

A cseppmentes lekapcsoló automatikával az EVER asztali szappanadagoló elősegíti a tisztaság fenntartását. Ideális megoldás nyilvános és részben nyilvános helyeken, mint például irodaházak, termelő üzemek, egészségügyi intézmények, oktatási intézmények, sportlétesítmények, pályaudvarok vagy autós pihenők mosdóhelyiségekben. A Dyson Airblade Wash+Dry termékkel együtt használva az EVER nemesacél szappanadagoló csíramentes, automatizált környezetet biztosít.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Dyson Airblade Wash+Dry kézszárító
 
Dyson Airblade Wash+Dry kézszárító

Más kézszárító megoldások értékes fal- és padlóterületeket igényelnek. A Dyson Airblade Wash+Dry csapba szerelt kézszárítóval marad hely plusz illemhely vagy egyéb felszerelések beillesztésére. A kézszárítás mindössze 12 másodpercig tart.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
CLEANTEC washBASIN mosdók
 
CLEANTEC washBASIN mosdók

A washBASIN mosdók rendkívüli stabilitásuknak köszönhetően ideálisak nagy igénybevételű helyiségekben. A pórusmentes, különleges matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző. A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók. Az ásvány alapanyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítókhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...