Innovatív 3form Varia ökogyanta panelek

A legjobb idei, már megvalósult 3form projektek versenye

3form belsőépítészeti műgyantatáblák
3form belsőépítészeti műgyantatáblák
Amikor az építészek és tervezők játszanak, merész és inspiratív alkotásokat képzelnek el - görbéket ahogy mozognak, színeket ahogy ragyognak, struktúrákat ahogy újrafogalmazzák a körülöttük lévő teret. Ez a kreatív szabadság, az ötleteknek ez a korlátlan, szenvedélyes kölcsönhatása, ami motiválja őket, hogy létrehozzanak projekteket. A 3form-nál ismerik a játék fontosságát; ez árad mindenből, amit tesznek. Egy fénylő izzás vagy egy figyelmet megragadó közbenső réteg újraértelmezik a vizuális és tapintható fogalmát. Hirtelen változnak a felszínek, miközben személyiségeket és karaktert örökölnek, ahogy a design felülemelkedik a játékon.
Ahogy a neve is mutatja, a Varia ökogyanta (ecoresin®) panelek olyan sokfélék, mint a képzeletünk. Lehetővé téve az egyéni szín, minta, szövet, és közbenső réteg kiválasztását, a Varia az építészeti alkalmazást szolgáló tökéletes közeggé változik át. A 40%-ban újrahasznosított gyantát alkalmazó Varia a tökéletes termék a következő zöld projekthez.
A 3form az építészet és a design ipar díjnyertes gyártója a környezetbarát anyagok és az építészeti hardver megoldások terén. Az innovatív 3form Varia rendszer az ökogyantát használja ahhoz, hogy színeket, természetes anyagokat és textúrákat ágyazzon be az áttetsző gyanta panelekbe, így azok megváltoztathatják a falakat, a térelválasztókat, az ajtókat és az egyéb építészeti megoldásokat.

Versenyfelhívás

A legjobb idei, már megvalósult 3form projekteket december 4-éig lehet benevezni értékes közönségdíjakért.
Versenyfelhívás
Versenyfelhívás
Részletek

Pályázati feltételek 2009.

Nevezési lap 2009.

Szavazni december 18-áig lehet.

A nyertesek névsorát 2010. január 15-én közlik.
2008-as nyertes
2008-as nyertes
2007-es nyertes
2007-es nyertes
2006-os nyertes
2006-os nyertes
A 3form belsőépítészeti műgyantatáblákkal kapcsolatban további információért kattintson a termékképre, ha a versennyel kapcsolatban információt szeretne kérni a Hunter Douglas Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Fényáteresztő műanyag lemezek
Fényáteresztő műanyag lemezek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...