iBuild Connect

iBuild Connect

Megbízók és kivitelezők gyorsan és egyszerűen egymásra találhatnak

Építési információs szolgáltatásaink kapcsán rendszeresen beszélgetünk a piac szereplőivel. Sok építtető és generálkivitelező panaszkodik arra, hogy nehéz szakkivitelezőt találni, nem elég nagy a verseny ahhoz, hogy csak a jó minőségű munkát végző alvállalkozók jussanak megbízásokhoz. A másik oldalról viszont egyre több szakkivitelező jelzi, hogy a korábbinál kevesebb ajánlatkérést kap, ami a munkalehetőségeik szűkülését vetíti előre.

A vélemények kettősségét az adatok is alátámasztják. Egyrészt átadási csúcsot mérünk, minden korábbinál nagyobb azoknak a projekteknek az összértéke, amelyek átadását a második félévre tervezik. Másrészt az első félévben kisebb összértékben kezdődtek építkezések, mint a korábbi három év bármelyik félévében, az újonnan induló projektek már nem tudják kitölteni a kifutó projektek helyét. A befejezéshez közeli építkezések csúcsa, illetve a kezdődő építkezések csökkenése okozza, hogy egyes munkanemek terén kivitelezőkből, más munkanemeknél megbízásokból mutatkozik hiány.

A jelenség másik fontos oka a korlátozott információáramlás, vagyis az, hogy a kínálati és a keresleti oldalon álló szereplők nem feltétlenül találkoznak egymással. Erre a problémára kínálunk most megoldást:

iBuild Connect néven megújult az iBuild építési projekt- és cégadatbázis díjmentes kivitelező-kereső és megbízás-kereső funkciója.

Az iBuild Connect segítségével


Az iBuild Connect-et a megbízók és a kivitelezők is teljesen díjmentesen (előfizetési díj, sikerdíj stb. nélkül) használhatják. Hogyan tudunk díjmentesen elérhetővé tenni egy értékes funkciót? A bevételeinket a több mint húsz éves iBuild építési projekt- és cégadatbázis fizetős többletszolgáltatásai biztosítják. Ez teszi lehetővé, hogy ne kérjünk pénzt azoktól, akiknek csak az iBuild Connect funkcióra van szükségük.

Ha kivitelezőre van szüksége, vagy kivitelezőként szeretne több lehetőség közül választani, próbálja ki a megújult funkciót az alábbi oldalon:
iBuild Connect

Répássy Gergely, ügyvezető
E-Build Kft.

 

Kategóriák
Építési információs szolgáltatások
Építési információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Eszközök
Eszközök
Berendezések
Berendezések
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...