proidea.hu online termékinformációs katalógus

HSI 150-DG kábelátvezetés az utólagos szerelhetőséghez


2012. augusztus 30.

Gáz- és vízzárás 2,5 bar-ig

A HSI 150-DG a perfekt, osztott és variálható szorítógyűrűs tömítés kábelek utólagos szereléséhez HSI 150 átvezetőházban. 
Az illesztés a kábelek átmérőjéhez a feliratozott és összefüggő szegmensgyűrűknek köszönhetően gyors és egyszerű. Ezáltal biztonságos szerelést tesz lehetővé. Letömíthető 3 kábel 24-54 mm átmérőig, illetve 6 kábel 10-36 mm átmérőig.
A műanyag szorító lemezek, melyek üvegszállal megerősített poliamidból készülnek, tartós felhasználásra a legalkalmasabbak.
Az EPDM gumiból készült osztott adaptergyűrűk alkalmazásával a tömítőbetétek minden HSI 150 rendszerbe pontosan csatlakoztathatók.

A HSI150-DG előnyei:
  • 2,5 bar nyomásállóság
  • osztott tömítés az utólagos szereléshez
  • a tömítés a helyszínen a kábelátmérőhöz alakítható
  • feliratozott szegmensek
  • vakdugókkal szállítva
  • több, mint 90 napig vizsgálta a KIWA-Intézmény a trafóolaj elleni nyomásállóságát
  • a műanyag lemezek poliamidból 6.6, 30% üvegszállal
  • csavarok és anyák nemesacélból V2A (AISI 304L)Az új HSI 150-DG kábelátvezetéssel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
HSI 150 kábelátvezetés

A 150 mm tiszta szélességű HSI 150 a betonfalak zsaluzatába történő tömör beépítésre használt kábelátvezetések mércéje. A HSI 150 tömítőcsomag maximális rugalmasságot biztosít a későbbi használat során, és gyárilag nyomásbiztosan tömített vakdugóval van felszerelve. A kábelek tömítéséhez - a zárt vagy osztott kivitelű követelményprofilnak megfelelően -, valamint az üres csövek nyomásbiztosan tömített lezárásához különböző rendszertömítések állnak rendelkezésre.
A Hauff-Techniknél ezenkívül a HSI 150 rendszerrel kompatibilis, nyomásbiztosan tömített - Hateflex spiráltömlővel és különböző kábeltömítési lehetőségekkel - KES-M 150 kábelátvezetési rendszer is kapható, mely gondoskodik a lefektetésre kerülő kábel optimális védelméről.


Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már 50 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  HSI  150-DG  kábelátvezetés  osztott  adaptergyűrű