HSI 150-DG kábelátvezetés az utólagos szerelhetőséghez

Gáz- és vízzárás 2,5 bar-ig

A HSI 150-DG a perfekt, osztott és variálható szorítógyűrűs tömítés kábelek utólagos szereléséhez HSI 150 átvezetőházban. 
Az illesztés a kábelek átmérőjéhez a feliratozott és összefüggő szegmensgyűrűknek köszönhetően gyors és egyszerű. Ezáltal biztonságos szerelést tesz lehetővé. Letömíthető 3 kábel 24-54 mm átmérőig, illetve 6 kábel 10-36 mm átmérőig.
A műanyag szorító lemezek, melyek üvegszállal megerősített poliamidból készülnek, tartós felhasználásra a legalkalmasabbak.
Az EPDM gumiból készült osztott adaptergyűrűk alkalmazásával a tömítőbetétek minden HSI 150 rendszerbe pontosan csatlakoztathatók.

A HSI150-DG előnyei:
  • 2,5 bar nyomásállóság
  • osztott tömítés az utólagos szereléshez
  • a tömítés a helyszínen a kábelátmérőhöz alakítható
  • feliratozott szegmensek
  • vakdugókkal szállítva
  • több, mint 90 napig vizsgálta a KIWA-Intézmény a trafóolaj elleni nyomásállóságát
  • a műanyag lemezek poliamidból 6.6, 30% üvegszállal
  • csavarok és anyák nemesacélból V2A (AISI 304L)

Az új HSI 150-DG kábelátvezetéssel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

HSI 150 kábelátvezetés
 
HSI 150 kábelátvezetések

A 150 mm tiszta szélességű HSI 150 a betonfalak zsaluzatába történő tömör beépítésre használt kábelátvezetések mércéje. A HSI 150 tömítőcsomag maximális rugalmasságot biztosít a későbbi használat során, és gyárilag nyomásbiztosan tömített vakdugóval van felszerelve. A kábelek tömítéséhez - a zárt vagy osztott kivitelű követelményprofilnak megfelelően -, valamint az üres csövek nyomásbiztosan tömített lezárásához különböző rendszertömítések állnak rendelkezésre.
A Hauff-Techniknél ezenkívül a HSI 150 rendszerrel kompatibilis, nyomásbiztosan tömített - Hateflex spiráltömlővel és különböző kábeltömítési lehetőségekkel - KES-M 150 kábelátvezetési rendszer is kapható, mely gondoskodik a lefektetésre kerülő kábel optimális védelméről.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...