proidea.hu online termékinformációs katalógus

A HSD SSG csőtömítő sorozat új univerzális tömítési megoldása


2014. szeptember 29.

Mindössze 5 tömítéssel alkalmas a 18 és 252 mm közötti külső átmérőjű haszoncsövek vízzárására

A HSD SSG csőtömítő sorozat a Hauff-Technik legújabb univerzális tömítési megoldása, amely 5 tömítési méretben (magfurat tartomány 100, 150, 200, 250, 300 mm) akár 18 és 252 mm közötti külső átmérőjű haszoncsövek vízzárását teszi lehetővé. Ideális viszonteladóknak és a kivitelezőknek egyaránt.

Reklamáció, rizikó
A szakszerűtlen tömítési megoldások gyakran nem kívánt eredményhez vezetnek, mely jelentős hibalehetőséget hordoz magában. A felújítási költségek egy káresemény bekövetkezténél jóval magasabbak, mint az univerzális szabványméretű csőtömítések a Hauff-Technik-től, melyek már sok építőanyag- és szakkereskedőnél beszerezhetőek.
A Hauff-Technik csőátvezetései illeszkednek a csőátmérőkhöz
A jövő univerzális tömítési megoldásaival - a szuperszegmens gyűrű-technikával a helyszínen a meglévő csőátmérőre illeszthető a tömítés. A szegmensek különálló feliratozása egy újszerű eljárásnak köszönhetően a helyes szegmens kiválasztását jócskán leegyszerűsíti, és ezáltal biztonságosan és egyszerűen alkalmazhatjuk akár raktárkészletről a kivitelezés helyszínén.
Szegmensek a pontos átmérő megjelölésével
Egyetlen tömítés változó csőátmérőkhöz
A felhasznált anyagok minden variációnál a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg: a nyomólemezek, illetve nyomószegmensek és csavarok V2A (AISI 304L) vagy igény szerint V4A (AISI 316L) nemesacélból, a gumitömítés EPDM-ből (kaucsukötvözet) vagy kívánságra NBR-ből (butadién-kaucsukötvözet) készül, melyek ellenállnak az olaj, a zsír és a kereskedelemben használatos szokásos üzemanyagokkal szemben is.
Rozsdamentes nemesacél V2A vagy V4A
A felhasznált U-profilok maximális stabilitást nyújtanak minimális anyagfelhasználással. A csavarok meghúzása közben a nyomószegmensek a gumit összepréselik és a magfuratba, illetve a kábel/cső köré feszülnek. A nyomószegmensen található nyílásnál egyszerűen ellenőrizhető, hogy a szorítógyűrűs tömítés gáz-és vízzáróan van-e installálva.
U-profil nyomószegmensek
Integrált látható és érezhető forgatónyomaték-ellenőrzés

Ha a HSD SSG csőtömítő sorozattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már több mint 65 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  HSD  SSG  csőtömítés  vízzárás