A HSD SSG csőtömítő sorozat új univerzális tömítési megoldása

Mindössze 5 tömítéssel alkalmas a 18 és 252 mm közötti külső átmérőjű haszoncsövek vízzárására

A HSD SSG csőtömítő sorozat a Hauff-Technik legújabb univerzális tömítési megoldása, amely 5 tömítési méretben (magfurat tartomány 100, 150, 200, 250, 300 mm) akár 18 és 252 mm közötti külső átmérőjű haszoncsövek vízzárását teszi lehetővé. Ideális viszonteladóknak és a kivitelezőknek egyaránt.

Reklamáció, rizikó
A szakszerűtlen tömítési megoldások gyakran nem kívánt eredményhez vezetnek, mely jelentős hibalehetőséget hordoz magában. A felújítási költségek egy káresemény bekövetkezténél jóval magasabbak, mint az univerzális szabványméretű csőtömítések a Hauff-Technik-től, melyek már sok építőanyag- és szakkereskedőnél beszerezhetőek.
A Hauff-Technik csőátvezetései illeszkednek a csőátmérőkhöz
A jövő univerzális tömítési megoldásaival - a szuperszegmens gyűrű-technikával a helyszínen a meglévő csőátmérőre illeszthető a tömítés. A szegmensek különálló feliratozása egy újszerű eljárásnak köszönhetően a helyes szegmens kiválasztását jócskán leegyszerűsíti, és ezáltal biztonságosan és egyszerűen alkalmazhatjuk akár raktárkészletről a kivitelezés helyszínén.
Szegmensek a pontos átmérő megjelölésével
Egyetlen tömítés változó csőátmérőkhöz
A felhasznált anyagok minden variációnál a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg: a nyomólemezek, illetve nyomószegmensek és csavarok V2A (AISI 304L) vagy igény szerint V4A (AISI 316L) nemesacélból, a gumitömítés EPDM-ből (kaucsukötvözet) vagy kívánságra NBR-ből (butadién-kaucsukötvözet) készül, melyek ellenállnak az olaj, a zsír és a kereskedelemben használatos szokásos üzemanyagokkal szemben is.
Rozsdamentes nemesacél V2A vagy V4A
A felhasznált U-profilok maximális stabilitást nyújtanak minimális anyagfelhasználással. A csavarok meghúzása közben a nyomószegmensek a gumit összepréselik és a magfuratba, illetve a kábel/cső köré feszülnek. A nyomószegmensen található nyílásnál egyszerűen ellenőrizhető, hogy a szorítógyűrűs tömítés gáz-és vízzáróan van-e installálva.
U-profil nyomószegmensek
Integrált látható és érezhető forgatónyomaték-ellenőrzés

Ha a HSD SSG csőtömítő sorozattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Hauff-Technik szorítógyűrűs csőtömítések
 
Hauff-Technik szorítógyűrűs csőtömítések

A Hauff-Technik innovatív szorítógyűrűs tömítéseivel megbízható módon tömíthet magfuratokat vagy védőcsöveket egy vagy több cső esetében. Újonnan beszerelésre kerülő zárt tömítőbetétek, valamint már lefektetett csövek utólagos beépítéséhez használható osztott tömítőbetéteket is kínálnak. Milliméter pontossággal egyedi méretre készített, vagy a helyszínen méretre vágható univerzális termék, centrikus vagy excentrikus - minden követelményhez és feladathoz létezik megfelelő szorítógyűrűs tömítés.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...