proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hauff-Technik HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítések kábelek tömítéséhez


2019. február 21.

A jövőben mindkét tömítőrendszert belső hatlapfejű csavarokkal látják el, hogy a több kábeles telepítéskor is egyszerűbbé váljon a szerelés

A Hauff-Technik jól bevált HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítései már telepített kábelekhez használható osztott gumi nyomótömítés-rendszerek. A beépített szegmensgyűrűknek köszönhetően a tömítés a helyszínen egyszerűen a kábel, illetve a vezeték átmérőjéhez igazítható.
A már ezernyi alkalommal beépítésre került HRD-SG tömítések technológiájának alapját a bemetszett szegmensgyűrűk és nemesacél nyomólemezek képezik. A tömítés kábelátmérőhöz igazítása a szegmensek egyszerű leszámolásával és lecsupaszításával történik.
HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítések
A HRK-SSG tömítések ezzel szemben öntött alkatrészek, amelyek megfelelő átmérőfeliratozással ellátott szegmensgyűrűkkel rendelkeznek, így még biztonságosabban és egyszerűbben beépíthetők. A tömíthető kábel átmérője közvetlenül az egyes szegmensekre van nyomtatva, így megkönnyítve a megfelelő szegmens kiválasztását. A felhasznált műanyag nyomólemezek előnye továbbá a beépített formatartó csatlakozóknak köszönhetően az, hogy kizárt, hogy szerelés közben elcsavarodjon az alkatrész.
HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítések
Az ügyfelekkel együtt végzett különféle próbabeépítések során nyilvánvalóvá vált, hogy a belső hatlapfejű csavarokkal ellátott tömítőrendszerek a keskenyebb dugókulcs-betéteknek köszönhetően könnyebben összeszerelhetők. Így a tömítés méretétől és típusától függően jelentős mennyiségű idő takarítható meg a telepítés során. A belső hatlapfejű csavaroknak köszönhetően mindkét rendszer esetében könnyebb hozzáférni a csavarokhoz.

Ennek érdekében a jövőben mindkét tömítőrendszert belső hatlapfejű csavarokkal látják el, hogy a több kábeles telepítéskor is, például gömbfejű dugókulcsbetét használata esetén egyszerűbbé váljon a szerelés, mivel így könnyebb hozzáférni a csavarokhoz – a kábelek között is.
HRD-SG és HRK-SSG standard szorítógyűrűs tömítések
Többszörös kábelátmenetek esetén vakdugók
Az összes többszörös kábelátmenet-tömítés vakdugóval van ellátva, így nem szükséges az összes nyílásba kábelt vezetni.A Hauff-Technik szorítógyűrűs kábeltömítések letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már több mint 65 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  HRD-SD  HRK-SSG  szorítógyűrűs  tömítés  kábeltömítés  tömítés