Halltex panelek gyárilag laminált tapéta bevonattal

Utólagos belső hő- és hangszigetelő, dekorációs panel

A mindössze 12 mm vastag, könnyített, porózus farostlemezre, amely a hang és hőszigetelésért felelős, gyárilag speciális tapétákat laminálnak. Az így létrejött, közel 30 féle színben kapható panel közvetlenül a festett, vagy tapétázott falra ragasztható, felületkezelést nem igényel, egyből kész felületet hoz létre. Ugyanakkor a felrakás előtt is sok idő és munkaigényes munkafolyamat megspórolható vele, mint a falhibák kijavítása, glettelés, stb. Gyorsasága és előnyös tulajdonságai miatt Finnországban a felújítási célú felhasználás egyre nagyobb teret nyer a hagyományos hang és hőszigetelés mellett.
Fali burkolat Halltex Taru panellel
Fali burkolat Halltex Taru panellel
Fali burkolat Halltex Taru panellel
Hőszigetelés
A porózus szerkezet miatt a Halltex panel hőszigetelő tulajdonságai messze meghaladják a legtöbb belsőépítészeti anyagét. Hővezető képessége 0.0488 W/mK. A panel felhelyezése után a felület hőfoka közel a szoba hőmérsékletével lesz azonos, ez megszünteti a falak hidegsége és a szoba hőmérsékletének különbsége miatti huzatot. Igazi klímaváltozás áll be!
A 12 mm vastag panel 29 mm rétegelt lemez, illetve 56 mm gipszkarton hőszigetelő képességével bír. Ahol a külső homlokzati hőszigetelésre nincs mód, vagy nem preferálják, ideális megoldás a Halltex panel, mert szelektíven alkalmazható, saját kezűleg, gyorsan kivitelezhető, lényegében alig vesz el a belső térből, és egyben a lakásfelújítás elegáns módja is. Ideális megoldás a hő hidak megszüntetésére, így a párakicsapódás megakadályozására is.

Hangszigetelés
A Halltex tábla kiváló hangelnyelő, rezonanciacsökkentő és zajszűrő tulajdonságokkal rendelkezik. A szövet borítású panelek átlagos hangszigetelési szintje 22 dB. A lakások közötti normál, vagy annál kicsit erősebb áthallás csökkentésének kulturált, gyors eszköze. Nagyon gyenge hangcsillapítású lakásközi falaknál a cég által forgalmazott natúr porózus farostlemez segítségével a szigetelés vastagsága emelhető, hatásfoka a szükséges szintre hozható.
A táblákat kitűnő eredménnyel használhatják zenészek, zenekedvelők és házimozi rajongók is, akik stúdió vagy nagytermi mozi hatást szeretnének otthon elérni. Profi hangstúdiók építésekor is előszeretettel használják.

A Halltex táblák kínálatában megtalálható a plafon panel is, amely körben nútféderes megoldású, és 28x118,2/180 cm méretű a könnyebb felrakás és a dekoratív megjelenés miatt.
Házimozi akusztikai burkolata Halltex Villa panellel
Házimozi akusztikai burkolata Halltex Villa panellel
Házimozi akusztikai burkolata Halltex Villa panellel
Plafon burkolat Halltex Hovi plafon panellel
Plafon burkolat Halltex Hovi plafon panellel
Plafon burkolat Halltex Hovi plafon panellel
Környezetbarát
A Halltex panel nem tartalmaz formaldehidet, ammóniát és egyéb, egészségre káros szerves anyagot. Kellemes klímában és káros anyagoktól mentes környezetben élhet, ha Halltex veszi körül.
A Halltex hő- és hangszigetelő panelekkel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti terméksorra, ha árajánlatot szeretne kérni a Key Properties Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
Kategóriák
Építőlapok
Építőlapok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...