proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Grabo PlankIT JAZZ egyszínű vinil padlólapok


2018. december 05.

Ajánlott alkalmazási területek: butikok, szállodák, vendéglátó helyek és irodák

Új termékkel bővült a Graboplast LVT padló kínálata, amely egyedi színfolt a piacon. Az egyszínű, sima felületű PVC burkolatokkal eddig leginkább a tekercses padlók piacán találkoztunk, mostantól azonban moduláris formában is elérhető ez a dizájn.

A fózolt szélű, 30,5 x 61 cm-es tile kivitelű Grabo PlankIT JAZZ új távlatokat nyit a lakberendezésben, hiszen a variációs lehetőségek száma szinte végtelen, annak csak a fantáziánk szabhat határt. Az induló kollekció 5 színben - fekete, fehér, szürke, narancs és kék - érhető el, amelyet mind lakossági, mind közületi felhasználási területekre ajánlanak.

Grabo PlankIT JAZZ egyszínű vinil padlólapok

A Grabo PlankIT padlóburkolatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Graboplast Padlógyártó Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9023 Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.hu
Horváth Béla
belföldi üzletkötő +36 96 506 246
Tömböl Gábor
tervező látogató +36 96 506 216
   
A Graboplast Padlógyártó zRt. Közép-Európa egyik legnagyobb lakossági padló, parketta, contract padló, sport padló, járműipari padló, tapéta és műbőr gyártó és értékesítő vállalata, amely Magyarországon, Győrben helyezkedik el.
További hírek a Heterogén pvc burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Grabo  Plank  IT  JAZZ  LVT  padlóburkolat  Graboplast  heterogén  padló  padlólap  padlóburkolatok  vinil  vinyl