GéPéSZ Csoport - Giacomini Kiemelt Minősített Képviselő - díj

A Giacomini S.p.A. a GéPéSZ Csoportot választotta magyarországi kiemelt partnerének

A GéPéSZ Csoport egyik alapítója, a PLAN Zrt. közel 20 évvel ezelőtt kezdte a kereskedelmi együttműködést a Giacomini S.p.A. céggel. A sikeres kapcsolatot a GéPéSZ Csoport létrejötte még tovább erősítette, jelenleg is stratégiai partnerként tekint mindkét fél a másikra.
A Giacomini S.p.A. az idei évben minden országban kiválasztott egy Kiemelt Minősített Képviselő partnert. Ez a kiemelt partner Magyarországon a GéPéSZ Csoport. A díjat Dr. Corrado Giacomini Elnök Úr adta át nemrégiben a GéPéSZ Csoport vezető képviselőinek. A Giacomini S.p.A. vállalatot 1951-ben alapították, a modernizáció és az innováció filozófiájával indult el. A világ vezető szerelvénygyártó cégeinek egyike, amely 100 országban van jelen. Termékeinek 80%- a külföldi piacokon kerül értékesítésre, köztük az egyik fő piaca az USA. A 800 főt foglalkoztató vállalatnál naponta 100 tonna réz kerül feldolgozásra. Intenzív termékfejlesztés zajlik a Giacomini cégnél, fontosnak tartják a jövő épülettechnikai innovációit.
A GéPéSZ Csoport sikerrel értékesíti a Giacomini termékeit, a recesszió ellenére is sok épületgépész szakember kitart a magas minőségű termékek mellett. Az új kiemelt pozíció nagy lendületet ad a Giacomini termékek hazai forgalmának, jóval több újdonsággal és piaci háttértámogatással tudják segíteni viszonteladó és szerelő partnereik munkáját.
Ezt a Giacomini Kiemelt Minősített Képviselő – díjat közösen érték el partnereikkel, akik a két évtized alatt a PLAN Zrt.-t és a kínálatukban ajánlott termékeiket választották.

Ha a Giacomini termékekről további információt szeretne megtudni, használja az alábbi Információkérés gombot.
A GéPéSZ Csoport és a Giacomini cég képviselői
A GéPéSZ Csoport és a Giacomini cég képviselői
Sziládi Sándor és Dr. Corrado Giacomini
Sziládi Sándor és Dr. Corrado Giacomini

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...