Új Franke F5 hood ionizálós hajszárító

Új Franke F5 hood ionizálós hajszárító

Rekord idő alatti optimális hajszárítás

Az új Franke F5 az első ionos motoros hajszárító, melyet nyilvános helyiségekben használnak. Alkalmazásának köszönhetően a nyilvános uszodák felhasználói és üzemeltetői élvezhetik az úszás utáni higiénikus és gyors hajszárítást.

Az F5 hajszárítónak köszönhetően statikus töltés nélküli, fényes, sima haj érhető el rekord idő alatt, mellyel optimális szárítási élményt nyújt a felhasználók számára.

Franke F5 hood ionizálós hajszárító
Új Franke F5 hood ionizálós hajszárító

Az új hajszárító további előnye az alacsony zajszintű, kefe nélküli, karbantartást nem igénylő EC motor, amely természetesen védett a vízbejutás ellen. Ezenkívül a kezelők beállíthatják a triggerérzékelők paramétereit és leolvashatják a használati statisztikákat.

A Franke munkatársai a klasszikus "Progress" hajszárítóik tervezési örökségét ügyesen lefordították a modern Franke tervezési nyelvre. Az F5 hajszárító alsó burkolatán is szerepel az a letörés, amely hangsúlyozza a funkcionális felületet.

Mindig a megfelelő magasságban

Annak érdekében, hogy a hajszárítás egyszerű legyen, az F5 hajszárítóhoz egy hozzávaló magasság-beállító sín tartozik, védett kábelvezető rendszerrel.

A tekercselt szalagrugó lehetővé teszi a hajszárító folyamatos beállítását a teljes 600 mm-es tartományon, hogy mindig a felhasználók számára megfelelő magasságú legyen.

A hajszárító színváltozataihoz való illeszkedés érdekében a magasság beállító sín burkolatai is ugyanazokban a színekben rendelhetők.

F5 hood hajszárító falra szereléshez

F5 hood hajszárító falra szereléshez
Új Franke F5 hood ionizálós hajszárító

Optoelektronikus vezérlés az érintés nélküli aktiváláshoz. Integrált ion technológia, szénkefe és karbantartás nélküli EC motor. Érzékelő tartomány és biztonsági kikapcsolás az állandó reflexióhoz, beállítás az opcionális kétirányú távirányítóval. Anyaga: hőre lágyuló műanyag. A ház és a rögzítés világosszürke, a szárító pereme 5-féle választható színösszeállításban érhető el. 4 levegőkivezetés a meleg levegő egyenletes elosztása érdekében.

Magasságállító sín

Magasság állító sín
Új Franke F5 hood ionizálós hajszárító

Az F5 hood hajszárító magasságának beállításához szükséges falra szerelhető sín. Folyamatosan állítható az állandó erővel gördülő sávrugóval. A vezető sín anyaga eloxált alumínium. 4 mm vastag kristálytükör, teljesen ragasztott, fedett, vandálbiztos kábelcsatorna. 5-féle választható színösszeállításban érhető el.

A hírben szereplő termékek
Franke DRY600 kézszárító
 
Franke WS kéz- és hajszárítók

Nagy teljesítményüknek köszönhetően a Franke készülékei még kényelmesebbé teszik a kéz- és hajszárítást. A termékválaszték magában foglalja az EXOS., a Stratos és a Rodan termékvonalak ide illő modelljeit, továbbá az innovatív DRY600 hands-in kézszárítót, valamint az F5 burás hajszárítót.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...