Új F5 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat

Esztétikus víz- és energiamegtakarítás a nyilvános mosdóhelyiségekben

A víz- és energiamegtakarítás a nyilvános mosdóhelyiségekben még sohasem volt ilyen esztétikus. Az F5 csaptelepek elegáns kialakításukkal és innovatív funkcióikkal kápráztatnak el. A termosztátos kiviteleknél az aktív forrázás elleni védelem optimálisan biztosított. A higiéniai egységgel kombinált csaptelepek automatikus higiéniai öblítéseket, és szükség esetén az előírásoknak megfelelő termikus fertőtlenítést tesznek lehetővé. Az összes F5 fali szerelésű keverőszelep rendelkezik egy forrázás- és érintésbiztos safe-touch házzal. A falsík alatti kiviteleknél az új Franke System Box toló-ragasztóperemmel felszerelt, falba süllyeszthető rendszer a biztonságos építményszigetelést teremti meg.

Az F5 csaptelepek megfelelnek az angol BREEAM, és az amerikai LEED zöld épületminősítő rendszerek követelményeinek.

Az F5 sorozat három technológiája

Önelzáró technológia (F5S)
Az összes F5S önelzáró csaptelep az innovatív és nyomástól független Franke FRAMIC kerámiabetéttel van felszerelve. Az új FRAMIC betét lehetővé teszi a vízfolyás pangásmentes, hidraulikus vezérlését és ezzel hozzájárul a tökéletes ivóvíz higiénia biztosításához. Mint mindig, a vizet a nyomógombra történő nyomással lehet megnyitni. A kézmosás után a vízsugár a beállított folyási idő leteltével elzáródik, anélkül, hogy a csaptelepet újból meg kellene érinteni.Önelzáró technológia - opto-elektronikus vezérlés (F5E)
Franke kifejlesztett egy egységes elektronikai modult, amely felhasználás szerint különböző funkciókkal és vezérlési opciókkal programozható. Az opto-elektronikusan vezérelt F5 csaptelepek tökéletesen alkalmasak olyan vizes helyiségekbe, amelyekben a komfort és a biztonság fontos. Amikor az infravörös elektronika egy felhasználó közeledését érzékeli, a szenzor röviden felvillan és aktiválja a vízfolyást. Az integrált higiéniai öblítés funkció gondoskodik az ivóvízhigiéniáról. Az összes elektronikus csaptelep választható elem vagy hálózati üzemmel, és lehetőség van az AQuA 3000 open vízmenedzsment rendszerbe való integrálásra is. Az opcionálisan rendelhető bidirekcionális távirányító segítségével további paraméterek és statisztikai adatok kiolvasására van lehetőség.Egykaros keverő technológia (F5L)
Az F5 egykaros keverők, újdonságként zuhanyfunkcióval is, megbízható komfortot és meggyőző dizájnt ígérnek. Az ergonomikus, jól fogható emelőkar egyúttal a hideg-meleg keverés jelző funkcióját is ellátja. Az integrált kerámiabetét széles beállíthatósági sávjának köszönhetően kiváló keverő tulajdonságokkal rendelkezik és ezen kívül integrált termosztátos forrázás elleni védelemmel is felszerelt. Az opcionális higiéniai egységekkel való kombinációs lehetőségnek köszönhetően ezek az egyedülálló keverő csaptelepek további higiéniai funkciókat kínálnak.Franke System box egységes nyersszerelő készlet

Az új Franke-Systembox az F5 csaptelepek falba süllyesztett szereléséhez rendelkezik egy flexibilis tömítő mandzsettás fokozatmentesen állítható toló-ragasztóperemmel. A hőre lágyuló elasztomer tömítő anyag a szerelésnél meghatározó megmunkálási előnyökkel bír:
  • teljesen vízálló
  • tartósan rugalmas
  • lúgálló
  • szakadásgátló
  • 70 mm széles polypropylen-gyapjúval
Ez teszi lehetővé a falba süllyesztett csaptelepek biztonságos kompozit tömítését a száraz- és nedves építésben. Az újonnan kifejlesztett toló-ragasztóperem a Franke által szabadalmaztatott. A mosdó- és zuhanyberendezésekhez külön kaphatóak a nyersszerelő szettek.

Franke System box egységes nyersszerelő készlet
Franke System box egységes nyersszerelő készlet


Az F5 mosdó és zuhanycsaptelep sorozat letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a FRANKE WS Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Franke zuhanyszerelvények
 
Franke WS zuhanyszerelvények

Takarékos, higiénikus és kényelmes kialakítású professzionális zuhanyberendezések, melyek kialakításánál a funkcióbiztonság és a gazdaságosság mellett a felhasználó kényelme és a zuhany alatt állók biztonsága állnak az előtérben. Széles termékválaszték: hidraulikus vezérlésű szerelvények, emelőkaros csaptelepek, elektronikus szerelvények érintő szenzorral, hálózatképes elektromos szerelvények Piezo-gombbal vagy opto-érintkezővel, érmés jeladók fizetős vízvételezéshez, állózuhanyok, sorzuhanyok, termosztátos keverőberendezések, zuhanytálcák, valamint különböző zuhanyfejek.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Franke WS mosdó csaptelepek
 
Franke WS mosdó csaptelepek

A Franke mosdó csaptelepek ideális választások gyakran használt, változó közönségű nyilvános, félnyilvános és ipari mosdóhelyiségekbe. A különböző megjelenésű automatikus működésű szerelvények segítenek a víz- és energiamegtakarításban. A csaptelepek megbízható technológiái kényelmet és biztonságot nyújtanak. A termékválaszték a hálózatba köthető, önelzáró és elektromos szerelvényektől a kiegészítő higiénés opciókkal és szerelvényegységekkel felszerelhető egykaros keverőcsapokig terjed.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A világ első kerámia önelzáró betétje a Franke-tól
A világ első kerámia önelzáró betétje a Franke-tól
Az új FRAMIC betét lehetővé teszi a vízfolyás pangásmentes, hidraulikus vezérlését
A világ első kerámia önelzáró betétje a Franke-tól
Kategóriák
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...