Intenzív logisztikai folyamatokra tervezett EFAFLEX SRT MLT ipari gyorskapuk

SRT MTL ipari gyorskapuk kifejezetten intenzív logisztikai folyamatokra tervezve

Intralogisztika - automatizált berendezések együttműködése

Az intralogisztikai rendszerek alkalmazásával nő az anyagáramlási folyamatok hatékonysága, minősége, a fenntarthatóság és a nyomon követhetőség, miközben csökkennek a hulladék- és készletpufferek. Az intralogisztikai rendszerek nélkül a modern, nagy teljesítményű létesítmények nem működhetnének.

Az EFAFLEX német gyártó kifejezetten az intenzív logisztikai folyamatokra tervezte az SRT® MTL ipari gyorskapukat. Alkalmazásuk jellemzően a széltől és/vagy időjárási körülményektől védett, zárt térben történik. Ez a feltekeredő ipari kapu az anyag – szállítás – logisztika (MTL) egység során jól kombinálható, és akár egyéni megjelenéssel és egyedi méretben is rendelhető.

Az intralogisztika az automatizált berendezések összekapcsolásával válik hatékony rendszerré. Irányított járművek (AGV, EMS), elektromos raklap-szállítószalagok, komissiózó, tároló- és visszakereső rendszerek (AS/RS), valamint az IoT képes EFAFLEX ipari gyorskapuk alkotják az egymással együttműködő digitális berendezések körét.

Az EFA-SRT® MTL gyorskapu biztonsági megoldást nyújt a veszélyes ipari és logisztikai területek esetén. A személyek elől teljesen elzárt, kizárólag anyagmozgatásra fenntartott területeken nem szükséges az MTL kapukat külön személyvédelemmel ellátni. A rendszerhez kizárólag a betanított gépkezelő személyzet fér hozzá a karbantartási céllal történő leállítást követően.

efaflex_efa_srt_mtl_ipari_gyorskapuk_kifejezetten_intenzív_logisztikai_folyamatokra.jpg
SRT MTL ipari gyorskapuk kifejezetten intenzív logisztikai folyamatokra tervezve

Ha az MTL intralogisztikai kapu közelében olyan személyek tartózkodnak, akiket meg kell akadályozni abban, hogy belépjenek a veszélyes területekre, akkor az MTL gyorskapu felszerelhető hagyományos EFAFLEX perifériákkal (pl. fénysorompó vagy TLG fényrács).

Az EFAFLEX ipari gyorskapuk az IoT képes EFA SmartConnect® modullal készek az IPAR 4.0 folyamatokra.

Az automatizált intralogisztikai rendszerek alkalmasak az üzemszünetmentes (7/24) működésre. Ezért kiemelten fontos a berendezések prediktív karbantartása. Ha a rendszer egy része meghibásodás miatt leáll, a megelőző vagy a meghibásodott berendezést követő folyamat leáll, így az egész létesítmény működése szünetel.

Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal az EFAFLEX ipari kapuk költséghatékony karbantartási folyamata biztonságos WLAN hálózaton, vagy GSM modulon keresztül valósítható meg. A rendszer teljes kiépítése után valós adatelemzéssel előre jelezhető a pontos karbantartási intervallum, megelőzhető az üzem közbeni meghibásodás. A modul alkalmazásával megvalósítható a közel 100%-os üzemhányad. Egy kapu miatt soha ne álljon meg a termelés vagy a logisztikai tevékenység. Az ipari kaput ne kelljen javítani! Az innovatív EFA-SmartConnect® modullal a világ vezető ipari gyorskapu gyártója, az EFAFLEX új dimenziót nyitott az ipari kapuk használatához, bekapcsolva azokat az automatizált intralogisztikai folyamatokba, a robotcellák és automata gyártósorok hálózatába.

A hírben szereplő termékek
EFA-SRT MTL feltekeredő logisztikai gyorskapu
 
EFA-SRT MTL feltekeredő logisztikai gyorskapu

Az EFA-SRT® MTL ipari gyorskapu alkalmazható intenzív logisztikai folyamatoknál, különösen alkalmas kereskedelmi és ipari felhasználásra, a széltől és/vagy időjárási körülményektől védett, zárt térben. A sokféle alkalmazási területnek megfelelő, jól kombinálható feltekeredő ipari kaput az Anyag – Szállítás – Logisztika (MTL) szektorban jól lehet kombinálni, akár egyéni megjelenéssel és egyedi méretben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...