Új yagaplay interaktív játszófalak

Új yagaplay interaktív játszófalak

Tanulás a szabad játék örömén keresztül

Az Ecogarden Kft. életében az esélyegyenlőség biztosítása a játszótereken prioritás, ezért termékeiket és szolgáltatásaikat ennek szellemében tervezik és fejlesztik. Fontos számukra továbbá a megújuló energia és a környezetvédelem, amit a játszótéri tervek kidolgozása során sikeresen integrálnak.

Legújabb termékük, a yagaplay interaktív okos játszófal, a Bayaga Design Kreatív Stúdió közreműködésével, a sok évnyi tapasztalat és összegyűjtött információ eredményeképpen született hosszú távú fejlesztési koncepció része.

ecogarden_uj_bayaga_design_interaktív_jatszofalak_betekinto.jpg
Új yagaplay interaktív játszófalak

A yagaplay interaktív játszófal páratlan, zöldenergiával működő játékegységekkel van felszerelve, ami egyedülállóvá teszi a végeredményt. Fenntartható, emberi erővel generált energiával működik, amit a felhasználó mozgással állít elő. Nincs szükség külső áramforrásra vagy akkumulátorra, így teljesen biztonságos a gyerekek számára. A beépített rendszer a megtermelt energiát zenélésre, izgalmas játékok működtetésére, hasznos információk közvetítésére, fantasztikus fény-, és hangjátékra használja fel.

Új yagaplay interaktív játszófalak
Új yagaplay interaktív játszófalak
Interaktív játékegységek (balról jobbra): LED-es nyomógomb, tekerőtárcsa, hangszóró, ventilátor

Oktatás és rehabilitáció, esélyegyenlőség és akadálymentes hozzáférés

A yagaplay interaktív játékfal új teret nyithat az oktatás és a rehabilitáció számára egyaránt. Segíthet a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek, mert a játék során elfelejthetik félelmeiket, miközben megtapasztalják, hogy bármit képesek megtanulni. A játszófal fejleszti a készségeket (szem- és mozgáskoordináció, koncentráció, motoros és szociális készségek, kontaktus, partnerség, interakció, stb.), illetve segítséget nyújthat azoknak a gyerekeknek, akik fizikai vagy intellektuális képességzavarban érintettek.

ecogarden_uj_bayaga_design_interaktív_jatszofalak_2.jpg
Új yagaplay interaktív játszófalak

A beépített játékegységek audio tartalmát a kezelő bármikor módosíthatja, szerkesztheti. Készíthet tematikus feladatokat, vagy egyszerűen kidolgozhatja saját módszerét, mellyel segíti a gyerekeket a tanulásban, a memorizálásban vagy a gyakorlásban.

Alkalmazási területek

A yagaplay interaktív beltéri játszófal tökéletes az óvodák és általános iskolák számára mint oktatási asszisztens, de más területeken is kiválóan alkalmazható. Ideális meglévő szolgáltatások bővítésére vagy kiegészítésére, így megfelelő például állatkertek, tropikáriumok, óceanáriumok és akváriumok, látogatóközpontok, múzeumok számára, valamint kampányok információs felületeként, továbbá kiállítási installációként is.

ecogarden_uj_bayaga_design_interaktív_jatszofalak_3.jpg
Új yagaplay interaktív játszófalak

Az új yagaplay interaktív játszófalak sok lehetőséget rejtenek és az egyedi igényeknek megfelelő kivitelben készülnek.

A hírben szereplő termékek
yagaplay interaktív játszófal
 
yagaplay interaktív játszófal

A yagaplay interaktív játszófal új teret nyit az oktatás és a rehabilitáció területén. Segíthet a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek és fejleszti a készségeket (szem- és mozgáskoordináció, koncentráció, motoros és szociális készségek, kontaktus, partnerség, interakció, stb.), illetve segítséget nyújthat azoknak a gyerekeknek is, akik fizikai vagy intellektuális képességzavarban érintettek. A beépített játékegységek audio tartalma bármikor módosítható, szerkeszthető. A kezelő készíthet tematikus feladatokat, vagy egyszerűen kidolgozhatja saját módszerét, mellyel segíti a gyerekeket a tanulásban, a memorizálásban vagy a gyakorlásban. A yagaplay beltéri játszófal tökéletes választás állatkertek, tropikáriumok, óceanáriumok és akváriumok, látogatóközpontok, múzeumok számára, valamint kampányok információs felületeként, továbbá kiállítási installációként is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...