Az Eaton szünetmentes tápegységei megkapták az Energy Star minősítést piacvezető hatékonyságukért

9PX és 9SX szünetmentes tápegységeinek (UPS) Energy Star® tanúsítása

A diverzifikált ipari gyártóvállalat, az Eaton bejelentette 9PX és 9SX szünetmentes tápegységeinek (UPS) Energy Star® tanúsítását. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége és az Energiaügyi Minisztériuma által létrehozott közös program, az Energy Star célja, hogy segítse az ügyfeleket a költségcsökkentésben, és energiahatékony termékek és eljárások fejlesztése által védje a környezetet.

Az Európa, Közel-Kelet és Afrika országaiban (az EMEA-országokban) elérhető Eaton 9PX és 9SX szünetmentes tápegységek azt követően kapták meg az Energy Star tanúsítást, hogy egy független fél alapos tesztelésnek vetette alá a termékeket és ellenőrizte a program energiahatékonysági követelményeinek a betartását. A tanúsítás szavatolja, hogy az Eaton-termékek a piacon jelenlévő leghatékonyabb szünetmentes tápegységek felső 25%-ába tartoznak, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy hatékonyan csökkentsék az áramfogyasztást és a széndioxid kibocsátást.

"Anélkül, hogy le kellene mondanunk a kiszolgáló, a tároló és a hálózati környezetek megbízhatóságáról, az energiafogyasztás csökkentése elsődleges kihívást jelent az információtechnológiaival (IT) és az adatközpontokkal foglalkozó szakemberek számára" - mondta Christophe Jammes, az Eaton Power Quality Division Single Phase Product Managere. "Az Eaton cégnek általános az elkötelezettsége az olyan energiahatékony megoldások kifejlesztése iránt, amelyek a lehető legnagyobb üzleti értékkel szolgálnak ügyfeleink részére. A szerverek és a hálózatok kategóriájába tartozó szünetmentes tápegységeinknek esetében az Energy Star tanúsítvány elnyerése küldetésünk jól megérdemelt elismerését jelenti."

Az Eaton 9PX és 9SX szünetmentes tápegységeket 2012-ben indították útjukra az EMEA-országokban, és az 5-11 kVA-es alkalmazásokhoz szükséges energiahatékony eszközök következő generációját alkotják. A 9PX UPS-ek hatékonysága 95%-os az online kettős konverziós üzemmódban, és 98%-os a nagy teljesítményű üzemmódban, teljesítménytényezőjük 0,9, ami 28%-kal több energia biztosítását teszi lehetővé az ugyanilyen kategóriájú más szünetmentes áramforrásokhoz képest.

A tervek szerint az Eaton további UPS-termékek esetében is folytatja az Energy Star minősítési eljárást.
Az Eaton 9PX és 9SX szünetmentes tápegységekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Eaton szünetmentes tápegységek
 
Eaton 1-fázisú szünetmentes tápegységek

Áramvédelem számítógépek és perifériák részére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új 9SX, és 9PX UPS-ek az Eaton-től
Új 9SX, és 9PX UPS-ek az Eaton-től
Nagyobb teljesítmény, kisebb energiafogyasztás
Új 9SX, és 9PX UPS-ek az Eaton-től
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...