Az Eaton 9PX szünetmentes tápegysége a 2013. évi Engineers' Choice Award győztese

A versenytársaktól eltérően a 9PX modell 28 százalékkal több energiát biztosít, mint a hagyományos UPS-ek

2013. február 21. Az Eaton büszkén jelentette be, hogy a Control Engineering olvasói a 9PX típusú szünetmentes tápegységet (UPS) nevezték meg a legjobb "Energia, tápellátás-védelem, UPS" termékként a kiadvány 2013-as Engineers' Choice Award keretében.
A 9PX modellt több mint 100 jelölt közül választották ki a 2012-ben bemutatott vezérlési, műszerezési és automatizálási termékek 29 kategóriájában. A kiadvány munkatársai a döntőbe jutott termékek egy kiválasztott csoportjára szűkítették a nevezéseket, mielőtt ipari szakemberek szavaztak volna azokra, amelyek meglátásuk szerint a legkülönlegesebbek voltak a technológiai fejlettség, az ipar kiszolgálása és a piaci hatások alapján.

A 9PX modellt ideális tápellátás-védelmi megoldásként betöltött szerepéért ismerték el az informatikai (IT) és a létesítménykezelő szakemberek szempontjából, akik közepes és nagy teljesítményű IT berendezéseket üzemeltetnek számítógéptermekben és kis adatközpontokban, ipari, gyártási, egészségügyi és távközlési alkalmazások terén.

A versenytársaktól eltérően a 9PX modell 28 százalékkal több energiát biztosít, mint a hagyományos UPS-ek, tervezését pedig az a cél motiválta, hogy segítséget nyújtson az ügyfeleknek az energiafogyasztás vezérlésében páratlan energiagazdálkodási tulajdonságaival és a kategóriájában legjobb, több mint 93%-os hatékonyságával. A szigorú külső vizsgálatokat követően a termék nagy hatékonysági mutatója járult hozzá az ENERGY STAR® minősítés kiadásához, amely azt igazolja, hogy a 9PX az egyik leghatékonyabb UPS termék a piacon.

Minden 9PX termékhez tartozik egy hálózati kártya és az Eaton Intelligent Power szoftvere, amely az energiagazdálkodási és védelmi szoftverek innovatív párosítását jelenti, továbbá rendelkezik egy grafikus LCD illesztési felülettel is, amely egyetlen gombnyomással bepillantást enged az összes energiaellátási adatba.

A győztes termékek kitüntetésére március 18-án kerül sor Chicagóban, a 26. éves Control Engineering Awards díjátadó ünnepségen. A győzteseket a Control Engineering 2013. februári számában is bemutatták. További információ a www.controleng.com/awards oldalon található.

Az Eaton 9PX szünetmentes tápegységről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Eaton szünetmentes tápegységek
 
Eaton 1-fázisú szünetmentes tápegységek

Áramvédelem számítógépek és perifériák részére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...