E-Build projektinformációs szolgáltatás Romániában

Magyarországi bevezetése után 10 évvel a szomszédos országban is elindult a szolgáltatás


Magyarországi bevezetése után pontosan 10 évvel Romániában is elindult az E-Build projektinformációs szolgáltatás. Románia az Európai Unió tizedik legnagyobb területű, és hetedik legnépesebb tagországa. Az építési szektor mérete és növekedési potenciálja komoly lehetőségeket jelent a magyarországi cégek számára, akiknek mostantól ott sem kell nélkülözniük az itthon már megszokott pontos, hiteles és részletes projektinformációkat.

A szolgáltatást a nagyváradi székhelyű Ebuild Srl, a magyarországi E-Build Kft. leányvállalata működteti. Jelenleg 11 munkatárs vesz részt a munkában, és folyamatosan bővül a létszám. A magyarországi E-Build Kft. 10 év alatt felhalmozott tudására, az elmúlt egy évben végzett alapos előkészítő munkára, a helyi szakemberek piaci ismereteire és a magyar vezetők tapasztalatára támaszkodó romániai projektinformációs szolgáltatás maradéktalanul teljesíti az E-Build magas szintű minőségi követelményeit. A román nyelven elérhető romániai E-Build projektinformációs szolgáltatást Magyarországon az E-Build Kft. értékesíti.

Az alábbi termékre kattintva megtekinthet egy aktuális romániai projekteket tartalmazó mintaanyagot. Ha bővebb tájékoztatást vagy árajánlatot szeretne kérni, használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Kiadványok, információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések
Egészségügyi és laboratóriumi berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...