proidea.hu online termékinformációs katalógus

E-Build projektinformációs szolgáltatás Romániában


2009. október 12.

Magyarországi bevezetése után 10 évvel a szomszédos országban is elindult a szolgáltatás


Magyarországi bevezetése után pontosan 10 évvel Romániában is elindult az E-Build projektinformációs szolgáltatás. Románia az Európai Unió tizedik legnagyobb területű, és hetedik legnépesebb tagországa. Az építési szektor mérete és növekedési potenciálja komoly lehetőségeket jelent a magyarországi cégek számára, akiknek mostantól ott sem kell nélkülözniük az itthon már megszokott pontos, hiteles és részletes projektinformációkat.

A szolgáltatást a nagyváradi székhelyű Ebuild Srl, a magyarországi E-Build Kft. leányvállalata működteti. Jelenleg 11 munkatárs vesz részt a munkában, és folyamatosan bővül a létszám. A magyarországi E-Build Kft. 10 év alatt felhalmozott tudására, az elmúlt egy évben végzett alapos előkészítő munkára, a helyi szakemberek piaci ismereteire és a magyar vezetők tapasztalatára támaszkodó romániai projektinformációs szolgáltatás maradéktalanul teljesíti az E-Build magas szintű minőségi követelményeit. A román nyelven elérhető romániai E-Build projektinformációs szolgáltatást Magyarországon az E-Build Kft. értékesíti.

Az alábbi termékre kattintva megtekinthet egy aktuális romániai projekteket tartalmazó mintaanyagot. Ha bővebb tájékoztatást vagy árajánlatot szeretne kérni, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ebuild.hu
Web: www.ibuild.info
Simon Balázs
Ebuild Srl ügyvezetője  
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA
Kulcsszavak:  E-Build  Kft  Srl  Románia  projektinformáció  szolgáltatás