proidea.hu online termékinformációs katalógus

Drótfonatos paplanok háromszorosan tökéletesítve a Knauf Insulationtól


2014. október 29.

Könnyebb munkavégzés a korszerűsítéseknek köszönhetően

A Knauf Insulation három területen tökéletesítette drótfonatos paplanjait azért, hogy könnyebbé tegyék munkáját.

1./ Tökéletesebb kicsomagolás:
az optimális szállítás érdekében termékeiket fólia zsákkal védik, amely adott esetben lehetővé teszi a termék rövid idejű tárolását kültéren is. A tartós fólia zsák véd az időjárás viszontagságaitól, a hulladék gyűjtésére is alkalmas. A tekercs speciális perforációval ellátott csomagolása lehetővé teszi a gyors és precíz kicsomagolást.

2./ Tökéletesebb szállítás:
a tekercsen található műanyag pánt feszesen tartja a terméket és megakadályozza kinyílását. A termék hordozása során szintén előnyös, segít a könnyebb mozgatásban. Ez az egyetlen felmerülő szemét a közvetlen beépítésnél, tehát az összes hulladék elfér a zsebben.

3./ Tökéletesebb felhelyezés:
a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is sok mindenben javították terméküket. Észrevehetően kevesebb por képződik a termék kicsomagolásakor, ezáltal tisztább és kényelmesebb munkavégzést biztosít. A termék jelölését a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végzik. A továbbfejlesztett tűzésnek köszönhetően nagyobb stabilitást, csökkentett kiporzást és egységes megjelenést értek el. Mindkét végén meghosszabbították a dróthálót a könnyebb felhelyezés érdekében (50 mm-es vastagságtól).


Ha a drótfonatos paplanokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
Brassnyó László
műszaki tanácsadó  
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  drótfonatos  paplan  szigetelés