Drótfonatos paplanok háromszorosan tökéletesítve a Knauf Insulationtól

Könnyebb munkavégzés a korszerűsítéseknek köszönhetően

A Knauf Insulation három területen tökéletesítette drótfonatos paplanjait azért, hogy könnyebbé tegyék munkáját.

1./ Tökéletesebb kicsomagolás:
az optimális szállítás érdekében termékeiket fólia zsákkal védik, amely adott esetben lehetővé teszi a termék rövid idejű tárolását kültéren is. A tartós fólia zsák véd az időjárás viszontagságaitól, a hulladék gyűjtésére is alkalmas. A tekercs speciális perforációval ellátott csomagolása lehetővé teszi a gyors és precíz kicsomagolást.

2./ Tökéletesebb szállítás:
a tekercsen található műanyag pánt feszesen tartja a terméket és megakadályozza kinyílását. A termék hordozása során szintén előnyös, segít a könnyebb mozgatásban. Ez az egyetlen felmerülő szemét a közvetlen beépítésnél, tehát az összes hulladék elfér a zsebben.

3./ Tökéletesebb felhelyezés:
a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében is sok mindenben javították terméküket. Észrevehetően kevesebb por képződik a termék kicsomagolásakor, ezáltal tisztább és kényelmesebb munkavégzést biztosít. A termék jelölését a fenntarthatóság érdekében hőálló tintasugaras nyomtatással végzik. A továbbfejlesztett tűzésnek köszönhetően nagyobb stabilitást, csökkentett kiporzást és egységes megjelenést értek el. Mindkét végén meghosszabbították a dróthálót a könnyebb felhelyezés érdekében (50 mm-es vastagságtól).
Galéria


Ha a drótfonatos paplanokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Knauf Insulation munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...