Dörken Delta BiCo technológia - a legújabb generációs flízzel készült alátétfóliák

A BiCo technológia lehetővé teszi, hogy alátétfóliáiknak kedvezőbb terméktulajdonságokat biztosítsanak

A Dörken GmbH&Co.KG már több mint 50 éve gyárt kiváló termékeket, mindig nagy hangsúlyt helyezve a gyártás- és termékfejlesztésre, az új gyártási technológiák bevezetésére.

Ennek eredményeképp ma már több termékük flízrétege - a hagyományos flíz gyártással ellentétben - az egyedülálló BiCo technológiával (BiCo - két komponens, mag és köpeny), lényegesen vékonyabb szálakból készül, mely technológia lehetővé teszi, hogy a végterméknek termékspecifikus tulajdonságokat biztosítsanak.
BiCo-technológia
BiCo-technológia

A mag és a köpeny akár különböző anyagokból is készülhet, így megvalósítható a szálak megfelelő helyen történő célzott stabilitása, a vékonyabb szálak pedig tömörebb szálelrendezést, ezáltal nagyobb szakítószilárdságot és jobb UV-védelmet garantálnak.

A BiCo-technológiával készült alátétfóliákról (Delta-Neo Vent, Delta maxx és Delta Foxx termékcsaládok) összességében elmondható, hogy ugyanolyan anyagfelhasználás mellett, ugyanolyan, vagy akár kisebb tömeg mellett jobb terméktulajdonságokkal bírnak, nagyobb biztonságot nyújtanak épületeinknek, és környezetkímélőbbek.A Delta alátétfóliák letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Dörken Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

DELTA-PENTAXX alátétfedések DELTA-MAXX WD tetőalátétfólia	DELTA-ALPINA tetőfólia DELTA-MAXX PLUS energiatakarékos membrán
 
DELTA tetőalátétfóliák
9 termék

Különböző elvárásoknak megfelelő tetőkonstrukcióhoz használható alátétfólia, légzáró és párafékező fólia kombinációk.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...