proidea.hu online termékinformációs katalógus

Dörken Delta BiCo technológia - a legújabb generációs flízzel készült alátétfóliák


2018. június 04.

A BiCo technológia lehetővé teszi, hogy alátétfóliáiknak kedvezőbb terméktulajdonságokat biztosítsanak

A Dörken GmbH&Co.KG már több mint 50 éve gyárt kiváló termékeket, mindig nagy hangsúlyt helyezve a gyártás- és termékfejlesztésre, az új gyártási technológiák bevezetésére.

Ennek eredményeképp ma már több termékük flízrétege - a hagyományos flíz gyártással ellentétben - az egyedülálló BiCo technológiával (BiCo - két komponens, mag és köpeny), lényegesen vékonyabb szálakból készül, mely technológia lehetővé teszi, hogy a végterméknek termékspecifikus tulajdonságokat biztosítsanak.
BiCo-technológia
A mag és a köpeny akár különböző anyagokból is készülhet, így megvalósítható a szálak megfelelő helyen történő célzott stabilitása, a vékonyabb szálak pedig tömörebb szálelrendezést, ezáltal nagyobb szakítószilárdságot és jobb UV-védelmet garantálnak.

A BiCo-technológiával készült alátétfóliákról (Delta-Neo Vent, Delta maxx és Delta Foxx termékcsaládok) összességében elmondható, hogy ugyanolyan anyagfelhasználás mellett, ugyanolyan, vagy akár kisebb tömeg mellett jobb terméktulajdonságokkal bírnak, nagyobb biztonságot nyújtanak épületeinknek, és környezetkímélőbbek.A Delta alátétfóliák letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Dörken Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 12.
Telefon: +36 1 210 6350
Fax: +36 1 210 6356
E-mail:
Web: www.doerken.hu
Bariczné Ruff Mariann
irodavezető +36 30 378 4040
   
   
   
1892-ben alakul meg a Dörken GmbH & CO. KG anyavállalata. A DELTA® márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak. A termékpalettán tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák találhatók.
Márkanevek: Delta
További hírek a Szigetelő fóliák termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Dörken  Delta  BiCo  technológia  tetőfólia  alátétfólia  Delta-Neo  Vent  Delta  maxx  Delta  Foxx