proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceramin új generációs ásvány kompozit padló- és falburkolatok a Bau Dekor Kft. kínálatában


2019. július 08.

A Ceramin burkolati lapok rendkívül ellenállóak, de jóval könnyebbek, mint a kerámia, illetve LVT-lapok

Végre Magyarországra is megérkezett a Ceramin forradalmian új megoldása, a kerámiaszerű, kompozit és ásványi anyag alapanyagú padló- és falburkolat. Az innovatív anyagösszetétel új szintre emeli a mostanában méltán népszerű LVT burkolatot. A Ceramin burkolati lapok rendkívül ellenállóak, de jóval könnyebbek, mint a kerámia, illetve LVT-lapok, valamint a lerakása is sokkal egyszerűbb más hasonló termékekkel ellentétben.

A Ceramin nagy teherbírású anyag, gyakorlatilag törhetetlen, így a padló esetében akár nehezebb bútorokat, tárgyakat is nyugodtan ráhelyezhetünk, az ütéseknek, karcolásoknak is ellenáll. A különleges digitális nyomtatási technológiának és a strukturált felületnek köszönhetően bármilyen mintázatú, a megtévesztésig hasonló fa vagy akár kőhatású burkolatot is elő tudnak állítani, ezáltal egyedi elképzeléseket is kivitelezhetünk vele.

A Ceramin burkolat teljes mértékben vízálló, ellentétben azokkal a termékekkel, amelyek vízálló címkével vannak ellátva, de valójában csak nedvességállók. Az első pvc- mentes ásvány kompozit burkolat, amivel mind a padlót, mind a falat leburkolhatjuk, akár zuhanyzóban is. A lapok 100%-os méretstabilitást kínálnak, ezáltal kiválóan alkalmasak padlófűtés vagy melegebb helyiségek esetén is. A Ceramin padló előnye, hogy a levédett Megaloc és Seal joint rögzítési rendszereknek köszönhetően nincs szükség fugázásra, valamint átlagosan 40%-kal gyorsabban lehet velük dolgozni.

Irodai és közületi felhasználásra is egyaránt alkalmas, hiszen a Sealtec+ technológia rendkívül ellenálló felületet biztosít. Amennyiben zajcsökkentő burkolatot keres, a Ceramin tökéletes választás lehet, hiszen a fa- és kőburkolatokhoz képest is sokkal jobb zajcsökkentő és hangelnyelő képességgel rendelkezik.

A kerámiával és a fával ellentétben az ásvány kompozit burkolat egyszerűen tisztítható, nem szükséges drága takarítószereket használni rá, elegendő egy porszívó, seprű vagy felmosó, ami rögtön szimpatikussá teheti sok háziasszony szemében ezt a terméket.

A Ceramin burkolat igazi környezetbarát termék: a gyártás során a legszigorúbb német és amerikai szabványoknak megfelelve, alacsony károsanyag-kibocsátással és 100%-os újrahasznosíthatósággal, kék angyal minősítéssel készül.

Ceramin ásvány kompozit burkolatok
Ceramin ásvány kompozit burkolatok
Ceramin ásvány kompozit burkolatok


 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 5/C
Mobil: +36 30 500 9767
E-mail:
Web: www.baudekor.hu
Horváth András
Üzletfejlesztési és projekt menedzser +36 30 161 0031
   
   
A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. 2019-től minőségi laminált padlókat, PVC mentes padló- és falburkolatokat is forgalmaz. Termékkínálat a folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
Márkanevek: Arbiton, Classen, Döllken, Foliarex, Festor, Cezar, Ceramin, Arteo
További hírek a Heterogén pvc burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ceramin  Bau  Dekor  ásvány  kompozit  falburkolat  padlóburkolat  burkolat  LVT