proidea.hu online termékinformációs katalógus

Capricorn UniVent szellőző sapka az INPiPE Kft.-től


2014. október 28.

Szaniter rendszer levegőztetésére

A szellőző sapkát a szaniter rendszer levegőztetésére használják, de a fontosságát gyakran alábecsülik. Nem mindenki tudja, hogy nélkülözhetetlen a szaniter rendszerek megfelelő működéséhez. Néhány évnyi működés után a több elemből ragasztott szellőzők elveszítik hatékonyságukat, ezzel negatívan befolyásolják a rendszer megfelelő működését.

Ezért a Capricorn alkalmazkodik a piac elvárásaihoz. Ajánlják a Capricorn által szabadalmazott szellőző sapkát, amely egyetlen elemből áll, így biztosítja a termék hosszú távú és megbízható működését.


Az UniVent szellőző sapkáról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az INPiPE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
További hírek a Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Capricorn  UniVent  szellőző  sapka  INPiPE