Belimo beltéri helyiségklíma kezelőegység virtuális kijelzővel

Belimo új beltéri kezelőegységek virtuális kijelzővel

Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést kiegészítő védőburkolat nélkül

A hagyományos beltéri helyiségklíma kezelőegységek egyik hátránya, hogy nyilvános helyiségekben történő alkalmazás esetén külön védőburkolattal kell őket ellátni az illetéktelen hozzáférések megakadályozásához.

Belimo új beltéri helyiségklíma kezelőegység virtuális kijelzővel
Belimo új beltéri helyiségklíma kezelőegység virtuális kijelzővel

A Belimo kijelző nélküli (virtuális kijelzővel rendelkező) beltéri helyiségklíma kezelőegységei megoldást nyújtanak a fentebbi problémára, így ideális választást jelentenek például a irodák, repülőterek, iskolák, múzeumok és egyéb középületek számára.

Belimo új beltéri kezelőegységek virtuális kijelzővel
Belimo új beltéri kezelőegységek virtuális kijelzővel

A új, Modbus kommunikáció képes Belimo beltéri kezelőegységeket (P-22RTH-1U00A-2 és P-22RTM-1U00A-2) a Belimo Display alkalmazáson keresztül, közvetlenül okostelefonról lehet kezelni. Mivel nem rendelkeznek kijelzővel és gombokkal, ezért az illetéktelen hozzáférés elleni védelemhez nincs szükség kiegészítő védőházra. A biztonság szempontjából fontos adatok védelméről a rövid hatótávú NFC kommunikáció és egy négyjegyű kód gondoskodik.

Tartós, időtálló kivitel

A Belimo kijelző nélküli beltéri kezelőegységei esztétikus, időtálló kialakításukkal, valamint – az érzékelő típusától függően – 13 és 23 mm közötti vastagságukkal nyűgöznek le. A beltéri egységek gond nélkül integrálhatók a harmadik féltől származó vezérlőkhöz. A beltéri egységeket szerszám nélküli beszerelés, a hosszú távú mérési pontosság és a rövid válaszidők jellemzik.

A kijelző nélküli Belimo kezelőegységek előnyei:

 • Pontos mérés: az utólag felszerelt külső védőburkolat módosíthatja a mérés pontosságát, szélsőséges esetben a mért érték nagymértékben eltérhet a helyiségben mérhető valódi értéktől. A Belimo beltéri kezelőegységei közvetlenül a helyiség klímáját mérik, nem pedig a védőházban lévő klímát.
 • Nincs szükség kulcsra: a legtöbb védőház nyitásához kulcsra van szükség, mert így biztosítható, hogy csak az arra jogosult személyek férhessenek hozzá a kezelőegységhez.
 • Alig észrevehető, stílusos és egyszerű megjelenés: a megfelelő levegőcirkuláció érdekében a védőházak túlságosan nagyok, rontva ezzel a kezelőegység esztétikus megjelenését.
 • Nincs többletköltség: az akrilüvegből készült védőház drága, és a felszerelése is további kiadást jelent. A Belimo kijelző nélküli beltéri kezelőegységeivel megspórolhatóak ezek a többletköltségek.
 • Egyszerű kezelés: a Belimo Display alkalmazás segítségével az arra jogosult személyek egyszerűen és könnyen módosíthatják a beállításokat.

Belimo Display App

Belimo Display App
Belimo Display App

A Belimo Display alkalmazás a leginnovatívabb módja a Belimo beltéri kezelőegységek elérésének. Az intuitív végfelhasználói alkalmazással megjelenítheti a helyiség értékeket és beállíthatja az alapértékeket anélkül, hogy a beltéri egységnek szüksége lenne kijelzőre. Az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávú kommunikáció) kommunikációnak köszönhetően harmadik fél nem férhet hozzá a biztonság szempontjából kritikus adatokhoz.

 • Kompatibilis az aktív Belimo helyiségérzékelők és kezelőegységek legújabb generációjával.
 • Opcionális hozzáférés-védelem a négyjegyű kóddal.
 • A CO₂-koncentráció kijelzése testre szabható jelzőlámpa funkcióval

Belimo Assistant App

Belimo Assistant App
Belimo Assistant App

A könnyen használható Belimo Assistant alkalmazása támogatja az aktív Belimo beltéri egységek, valamint azok beállításainak és kezelési adatainak mindenkori átláthatóságát. Továbbá, ez az alkalmazás támogatja a legújabb beltéri egységek vezeték nélküli, hatékony üzembe helyezését, a működés ellenőrzését és a diagnosztizálást.

 • Beállítja és kijelzi az eszközspecifikus működési adatokat és paramétereket.
 • NFC adatátvitel a tápfeszültség-mentes beltéri egységeknél vagy működés közben.
 • Diagnosztikai oldal: eszközspecifikus állapotinformációk.
 • Működési és beállítási adatok átvitele az eszközről e-mail, WhatsApp, SMS, stb. használatával.
A hírben szereplő termékek
Belimo kezelőegységek és helyiségérzékelők
 
Belimo kezelőegységek és helyiségérzékelők

A Belimo helyiségérzékelők és kezelőegységek pontosan monitorozzák a beltéri levegő minőségét (CO2, páratartalom, hőmérséklet), emellett zökkenőmentesen integrálhatók a már meglévő épületfelügyeleti rendszerekbe. Elegáns kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármely helyiségbe. A Belimo Assistant mobilalkalmazás okostelefon segítségével biztosítja az aktív helyiségérzékelők egyszerű üzembe helyezését és diagnosztikáját. A Belimo Display App segítségével könnyedén kezelhetőek a kijelző nélküli beltéri kezelőegységek. A végfelhasználói alkalmazással megjelenítheti az aktuális helyiségértékeket, illetve beállíthatja az alapértékeket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...