Aquastop Flex M és Aquastop Plus vízszigetelések a Lasselsberger-Knauf-tól

Vízzáró építőanyagok beltéri használatra

Az Aquastop Flex M beltéri, flexibilis, kenhető vízszigetelés, valamint az Aquastop Plus beltéri, felhasználásra kész folyékony fólia garantálja, hogy vizes falak, épületszerkezetek többé nem keserítik meg az ott élők életét és nem károsítják az egészségüket.
A vízszivárgás teljesen kizárt!
A magyar szakemberek által kifejlesztett új generációs vízzáró építőanyagok nem csak a megrendelői igényeket elégítik ki tökéletesen, a könnyű, rugalmas, adaptív és gyors feldolgozhatóság, továbbá a hidegburkolati rendszerek fogadására való alkalmasság a felhasználók számára teszik vonzóvá a termékeket.

A Lasselsberger-Knauf rendkívül szigorú minőségi követelményeinek megfelelő, kedvező ár-érték arányú új vízzáró építőanyagok már elérhetőek!
Az Aquastop Flex M és az Aquastop Plus szigetelésekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf Aquastop Plus folyékony fólia

Beltéri, felhasználásra kész folyékony fólia. Alkalmazható pincékben, fürdőszobákban, zuhanyzókban, beton, cement, mészcement- és gipszes vakolatok, gipszkarton falak, cement- és anhidritesztrich aljzatok üzemi víz elleni szigetelésére. Az Aquastop Plus kenhető vízszigeteléssel bevont felületek közvetlenül hidegburkolattal láthatók el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
LB Knauf Aquastop Flex M flexibilis kenhető vízszigetelés

Pincék külső illetve belső falainak, fürdőszobák padlófelületeinek és oldalfalainak, zuhanyzók és egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek falainak, aljzatainak üzemi víz elleni szigetelésére alkalmazható. Az Aquastop Flex M rugalmas kenhető vízszigeteléssel bevont felületek hidegburkolattal láthatók el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...