proidea.hu online termékinformációs katalógus

Aquastop Flex M és Aquastop Plus vízszigetelések a Lasselsberger-Knauf-tól


2013. december 03.

Vízzáró építőanyagok beltéri használatra

Az Aquastop Flex M beltéri, flexibilis, kenhető vízszigetelés, valamint az Aquastop Plus beltéri, felhasználásra kész folyékony fólia garantálja, hogy vizes falak, épületszerkezetek többé nem keserítik meg az ott élők életét és nem károsítják az egészségüket.
A vízszivárgás teljesen kizárt!
A magyar szakemberek által kifejlesztett új generációs vízzáró építőanyagok nem csak a megrendelői igényeket elégítik ki tökéletesen, a könnyű, rugalmas, adaptív és gyors feldolgozhatóság, továbbá a hidegburkolati rendszerek fogadására való alkalmasság a felhasználók számára teszik vonzóvá a termékeket.

A Lasselsberger-Knauf rendkívül szigorú minőségi követelményeinek megfelelő, kedvező ár-érték arányú új vízzáró építőanyagok már elérhetőek!
Az Aquastop Flex M és az Aquastop Plus szigetelésekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
Web: www.epitomegoldasok.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselsberger  Aquastop  Flex  M  Plus  vízzáró  szigetelés  vízszigetelés  fólia  kenhető