proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hans Christian Andersen meséi elevenednek meg az új KOMPAN MSC játszóvárakban


2018. január 14.

A játszóvárhoz kapcsolódó letölthető applikáció tovább fokozza a vizuális élményt

Hans Christian Andersen meséi elevenednek meg az új KOMPAN MSC játszóvárakban

A KOMPAN MSC típusú játszóvárai már eddig is kivívták helyüket Budapest játszóterein. A 2017-es FINA vizes világbajnokság helyszínén is látható két ilyen játszóvár. Az új termékcsalád a bölcsődés és óvodás korosztály számára nyújt élményekben gazdag pillanatokat, önfeledt kikapcsolódást Hans Christian Andersen a Kishableány, a Rút kiskacsa és Tűzszerszám című története nyomán.

Színes megjelenésükkel keltik fel a gyermekek érdeklődését és számos készségfejlesztő kiegészítővel foglalkoztatja őket. Ilyen elemek a híd és mászó háló, ívelt mászófal, kapaszkodást segítő elemek és kötelek, kötéllétra, csúszda, szótölcsér, kémlelő nyílások, forgatható távcső és kerék, vájatban mozgatható gömb, spirálcső, padok a játszóeszközön kívül és belül. Megannyi játszóelem, melyek izgalmas kihívást jelentenek a gyermekek számára.
Szerepjátékra adnak lehetőséget a kardokkal és rácsozott ablakkal díszített tornyok, melyeket átjáró híd köt össze.

A KOMPAN egyedülálló módon lehetőséget ad a kicsiknek, egy letölthető applikációval, az alapvetően is kimagasló vizuális élmény fokozására. A játszóeszközökön lévő QR kód beolvasása után megelevenedik a mese 16 nyelven. Fényképet tudnak készíteni a mesék grafikájával vagy kitalálós játékkal felidézni azok történetét. A meseszereplőkkel játszhatnak a virtuális térben is (például: a Rút kiskacsával tollakat gyűjtenek).

A játszóház tartószerkezete - így földbe kerülő mélyrögzítése is - tüzihorganyzott acélból készül. A színes oldalfalak és műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát 19 mm-es HDPE (High Density Polyethylene – nagy sűrűségű polietilén) felhasználásával készülnek. A mászófal kiemelten magas kopásállóságú panel, csúszásmentes felületi kiképzéssel. A csúszda önmagában színezett, UV stabilizált, környezetbarát műanyagból (polietilénből) készül. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) vagy alumínium fedél védi. A játék betonozást nem igényel, így a talajba nem kerül környezetidegen anyag.

Hans Christian Andersen meséi elevenednek meg az új KOMPAN MSC játszóvárakban
Hans Christian Andersen meséi elevenednek meg az új KOMPAN MSC játszóvárakban

Amennyiben a KOMPAN új tematikus játszóvárairól katalógust, árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  MSC  játszóvár  játszótér  applikáció  Hans  Christian  Andersen  Smart  Playground