A Franke és a WMF kifejlesztette az AKTÍV KONYHA elnevezésű termékcsaládot

Ez a mosogatáshoz, előkészítéshez és tisztításhoz tervezett intelligens konyhai rendszer olyan világújdonságnak számít, ahol a munkát végző ember áll a középpontban.

A napi gyakorlat bizonyítja, hogy a mosogató sokkal többet jelenthet annál, mint azt maga az elnevezés jelenti: a mosogató központi munkahely, ahol a háziasszonyok a konyhai teendők kb. 60%-át végzik. Olyan hely, ahol ezek a munkafolyamatok valóban gördülékenyen kell hogy történjenek.

A fenti feltételezésből kiindulva a Franke és a WMF kifejlesztette az AKTÍV KONYHA elnevezésű termékcsaládot. Ez a mosogatáshoz, előkészítéshez és tisztításhoz tervezett intelligens konyhai rendszer olyan világújdonságnak számít, ahol a munkát végző ember áll a középpontban. Az aktív konyha a munkát teljesen új dimenzióba helyezi, vagyis a rendszer a mosogatás helyszínén dinamikus és háromdimenziós munkaterületet alakít ki.

AKTIV KONYHA termékcsalád
AKTIV KONYHA termékcsalád

Egészében tökéletes, részleteiben zseniális

A mosogató – előkészítő centrum és tartozékai – pontosan összehangoltak, itt minden rugalmasan és praktikusan végezhető. A rendszert több mint 30 hozzáillő tartozék egészíti ki.

Ami új a rendszerben: a vágódeszkák, a tálak és a szűrők a hozzájuk illő szelvénysínekkel a falra szerelhetők, s így második munkafelületet alkotva aktívan segítik a konyhai munkát.
Ami teljesen új: kiegészítő elemek helyezhetőek el a szelvénysínekbe, így a mosogató mellett újabb munkafelület alakítható ki, ami ideális lehet például az előkészítő munkáknál. A behelyezett szűrő segítségével a mosogatómedence elfoglalása nélkül csöpögtethetjük le a salátát, vagy a tésztát. A szelvénysínek max. 20 kg-ig terhelhetők. A mosogató-előkészítő felület és a konyhai eszközök ergonómiai szempontból jól átgondoltan, mind látványban, mind pedig funkcionálisan kiegészítik egymást.

A konyhai munka során az összes lépés folyamatosan következik egymásból. A keverőtálat, vagy a salátamosót a komfortmedencéhez rögzíthetjük, de a többi kiegészítő tartozék is ugyanígy hajszálpontosan a komfortmedencéhez, vagy a szelvénysínhez illeszthető.

Minden lehetséges, semmi sem kötelező

Az AKTÍV KONYHA rendszere nem csak gördülékennyé teszi a munkát, hanem élvezetessé is. A szeletelésnél, vagy a reszelésnél például a vágódeszka a csepegtetőfelület, illetve a mosogatómedence fölött könnyen eltolható, és a komfort-medence felett rögzíthető. A praktikus, háromrészes reszelő is stabilan csatlakoztatható a komfortmedencéhez. Itt a salátamosó is biztosan elhelyezhető, a felhasznált víz fröcskölésmentesen és közvetlenül elfolyik. A mosogatómedencék, a komfortmedence, a csepegtetőfelület és a troflex csepegtetőlemezzel ellátott csepegtetőtálca külön lefolyóval rendelkezik, így ezek a részek egymástól függetlenül használhatók.

Kategóriák
Mosogatók és kiegészítőik
Mosogatók és kiegészítőik
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...