proidea.hu online termékinformációs katalógus

8 új elem – tökéletesebb falazat


2007. május 09.

A különböző méretű kiegészítő feles elemek és téglák az N+F és a HS termékcsalád falazóblokkjaival is összeépíthetőek.

     

A tavaly életbe lépett szigorúbb energetikai szabályozásnak is megfelelő, alacsonyabb "U" értékkel, jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező tavaly bevezetett Porotherm HS termékcsalád az áprilistól forgalomba kerülő 8 új kiegészítő elemmel bővült. A különböző méretű saroktéglák, feles elemek és kávatéglák, HS üregszerkezettel készülnek, de speciális nút-féder kialakításuk révén az N+F és a HS termékcsalád falazóblokkjaival is összeépíthetőek.

Az új elemek használata több egymást erősítő pozitív hatással van a kész falazat hő- és páratechnikai tulajdonságaira, sőt előnyösen befolyásolja a kivitelezést, csökkenti a falazás idejét, a hulladékképződést és a habarcs felhasználást is. Ez egyszerre jó az építtetőnek, beruházónak, kivitelezőnek, üzemeltetőnek és természetesen a bent lakóknak.

A kiegészítő elemeknek köszönhetően elmondható, hogy megfelelő szerkezetű és vastagságú tégla szakszerű beépítésével, kiegészítő hőszigetelés nélkül is olyan szerkezet építhető, amely messzemenőkig kielégíti az épületenergetikai szabályozás előírásait.

 

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában