8 új elem – tökéletesebb falazat

A különböző méretű kiegészítő feles elemek és téglák az N+F és a HS termékcsalád falazóblokkjaival is összeépíthetőek.

 
 
 
A tavaly életbe lépett szigorúbb energetikai szabályozásnak is megfelelő, alacsonyabb "U" értékkel, jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező tavaly bevezetett Porotherm HS termékcsalád az áprilistól forgalomba kerülő 8 új kiegészítő elemmel bővült. A különböző méretű saroktéglák, feles elemek és kávatéglák, HS üregszerkezettel készülnek, de speciális nút-féder kialakításuk révén az N+F és a HS termékcsalád falazóblokkjaival is összeépíthetőek.

Az új elemek használata több egymást erősítő pozitív hatással van a kész falazat hő- és páratechnikai tulajdonságaira, sőt előnyösen befolyásolja a kivitelezést, csökkenti a falazás idejét, a hulladékképződést és a habarcs felhasználást is. Ez egyszerre jó az építtetőnek, beruházónak, kivitelezőnek, üzemeltetőnek és természetesen a bent lakóknak.

A kiegészítő elemeknek köszönhetően elmondható, hogy megfelelő szerkezetű és vastagságú tégla szakszerű beépítésével, kiegészítő hőszigetelés nélkül is olyan szerkezet építhető, amely messzemenőkig kielégíti az épületenergetikai szabályozás előírásait.

 

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...