proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelentek a VTS Online Akadémia legújabb videói


2018. május 15.

Sokszor a leghasznosabb terméktámogatás vizuális formában érkezik

Ennek tükrében elérhetővé váltak a VTS Online Akadémia legújabb videói, melyek angol, orosz és magyar nyelven feliratozva is megtalálhatók. A videóanyagok a Volcano EC termoventilátor készülékekről, azok kábelezéséről és a vezérlő működtetéséről, illetve programozásáról szólnak. Ezek nagy segítségül szolgálnak a telepítéshez a készülékek üzemeltetését végzők számára, illetve már a helyes értékesítéshez is. A videók alkalmasak arra is, hogy megossza ügyfeleivel, alkalmazottaival, illetve mindenkivel, akinek értékül szolgálhatnak.

Volcano EC termoventilátor elektomos bekötéseVolcano EC vezérlő alap programozásaVolcano EC vezérlő haladó programozásaVégezetül tekintse meg a VTS új cégbemutató videóját:


A VTS Volcano termoventilátorok katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
Koós Sándor
EUROHEAT üzletágvezető +36 30 574 5873, +36 1 436 0100
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Termoventilátorok termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Online  Akadémia  Volcano  EC  termoventilátor  videó  termoventilátor  elektromos  bekötése  Volcano  EC  vezérlő  programozása