Megjelentek a VTS Online Akadémia legújabb videói

Sokszor a leghasznosabb terméktámogatás vizuális formában érkezik

Ennek tükrében elérhetővé váltak a VTS Online Akadémia legújabb videói, melyek angol, orosz és magyar nyelven feliratozva is megtalálhatók. A videóanyagok a Volcano EC termoventilátor készülékekről, azok kábelezéséről és a vezérlő működtetéséről, illetve programozásáról szólnak. Ezek nagy segítségül szolgálnak a telepítéshez a készülékek üzemeltetését végzők számára, illetve már a helyes értékesítéshez is. A videók alkalmasak arra is, hogy megossza ügyfeleivel, alkalmazottaival, illetve mindenkivel, akinek értékül szolgálhatnak.

Volcano EC termoventilátor elektomos bekötéseVolcano EC vezérlő alap programozásaVolcano EC vezérlő haladó programozásaVégezetül tekintse meg a VTS új cégbemutató videóját:


A VTS Volcano termoventilátorok katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

VOLCANO termoventilátorok
 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Termoventilátorok
Termoventilátorok
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...