Újabb ProIDEA fejlesztések

Számos újdonság segíti a látogatókat és a gyártókat

ProIDEA
ProIDEA

Az elmúlt időszakban egy átfogó fejlesztés részeként számos újdonsággal találkozhattak a proidea.hu látogatói. Több új hírrovat indult, a ProIDEA híreit már négy külön rovatba csoportosítva olvashatják: Termékinformációs újdonságok, Termékakciók, Termékhírek, Szakmai rendezvények. Az Információ- és ajánlatkérés szolgáltatás új funkciókkal bővült: fájlcsatolás, adatok megjegyzése, másolat kérése.
A ProIDEA online termékinformációs katalógusban megjelenni kívánó gyártó vagy forgalmazó a Díjkalkulátor oldalon azonnal megtudhatja a termékportfoliójához illeszkedő szolgáltatás díját. Továbblépve online megrendelheti a szolgáltatást, majd tetszés szerint átutalással vagy bankkártyával fizethet. A bankkártyás fizetés a CIB Bank biztonságos oldalán történik.

Szintén újdonság az online ügyfélszolgálat. A gyártók, forgalmazók mostantól a Változás bejelentése oldalon jelezhetik a termékeikkel kapcsolatos változásokat, hogy a ProIDEA látogatóihoz mindig az aktuális információk jussanak el.

A ProIDEA termékinformációs rendszer elektronikus értékesítésének bevezetése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Közép-Magyarországi Operatív Program a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányítása alá tartozik, a támogatást a MAG Zrt. közvetítette, a pályázatot a Neocons Vállalkozásfejlesztési Iroda írta. A szoftverfejlesztés a Pomme munkája. A közreműködőknek ezúton is köszönetet mond az E-Build Kft.
 
Nemzeti Fejlesztési Terv
Nemzeti Fejlesztési Terv

Kategóriák

Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Kiadványok, információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...