proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újabb ProIDEA fejlesztések


2009. június 23.

Számos újdonság segíti a látogatókat és a gyártókat

ProIDEA  

Az elmúlt időszakban egy átfogó fejlesztés részeként számos újdonsággal találkozhattak a proidea.hu látogatói. Több új hírrovat indult, a ProIDEA híreit már négy külön rovatba csoportosítva olvashatják: Termékinformációs újdonságok, Termékakciók, Termékhírek, Szakmai rendezvények. Az Információ- és ajánlatkérés szolgáltatás új funkciókkal bővült: fájlcsatolás, adatok megjegyzése, másolat kérése.
A ProIDEA online termékinformációs katalógusban megjelenni kívánó gyártó vagy forgalmazó a Díjkalkulátor oldalon azonnal megtudhatja a termékportfoliójához illeszkedő szolgáltatás díját. Továbblépve online megrendelheti a szolgáltatást, majd tetszés szerint átutalással vagy bankkártyával fizethet. A bankkártyás fizetés a CIB Bank biztonságos oldalán történik.

Szintén újdonság az online ügyfélszolgálat. A gyártók, forgalmazók mostantól a Változás bejelentése oldalon jelezhetik a termékeikkel kapcsolatos változásokat, hogy a ProIDEA látogatóihoz mindig az aktuális információk jussanak el.

A ProIDEA termékinformációs rendszer elektronikus értékesítésének bevezetése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A Közép-Magyarországi Operatív Program a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányítása alá tartozik, a támogatást a MAG Zrt. közvetítette, a pályázatot a Neocons Vállalkozásfejlesztési Iroda írta. A szoftverfejlesztés a Pomme munkája. A közreműködőknek ezúton is köszönetet mond az E-Build Kft.
 
Nemzeti Fejlesztési Terv
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ebuild.hu
Web: www.ibuild.info
Répássy Gergely
ügyvezető  
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA, EBI
Kulcsszavak:  E-Build  Kft  ProIDEA  online  termékinformációs  katalógus