proidea.hu online termékinformációs katalógus

A CLEANTEC hygiene technology gmbh termékével bővült a proidea.hu


2018. november 29.

Professzionális közösségi mosdófelszerelések gyártója

A CLEANTEC hygiene technology gmbh a nyilvános és ipari területeken immár több, mint 9 éve az elektronikus kézszárító rendszerek hozzáértő specialistája.

A különleges, professzionális, elektronikus, mosdóba építhető vagy fali szappanadagolók széles kínálatának átvételével a mosdófelszerelés termékportfólió sokkal szélesebb lett, a Dyson Airblade™ Wash+Dry központú alapkínálat az öntött ásvány és ásvány anyagú, tanúsított mosdó megoldásokkal bővült.

CLEANTEC hygiene technology gmbh termékével bővült a proidea.hu

Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A kivitelezők, tervezők, építészek és értékesítők számára a CLEANTEC professzionális standard megoldásaival és vevőigények szerint gyártott egyedi termékeivel is kitűnik. A legjobb anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét.

A CLEANTEC mosdófelszerelések nem csak innovatív technológiájukkal és megjelenésükkel tűnnek ki, hanem egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is. Ennek eredményeképpen olyan termékek születnek, amelyek műszakilag és esztétikailag is összhangban vannak.

CLEANTEC hygiene technology gmbh termékével bővült a proidea.hu

A CLEANTEC termékek katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a CLEANTEC hygiene technology gmbh munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
CLEANTEC washBASIN mosdók

A washBASIN mosdók rendkívüli stabilitásuknak köszönhetően ideálisak nagy igénybevételű helyiségekben. A pórusmentes, különleges matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző. A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók. Az ásvány alapanyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítókhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.

Cég
Székhely: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1.
Telefon: +800 777 55 777
Mobil: +36 70 225 6499
E-mail:
Web: http://www.cleantec.eu
Web: www.dysonairblade.co.hu
Aradszki Tímea
  +36 70 225 6499
   
   
   
   
A CLEANTEC hygiene technology gmbh a professzionális közösségi mosdófelszerelések specialistája. Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A CLEANTEC az egyedi vevőigényeknek megfelelően is gyárt termékeket. A legjobb anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét. A CLEANTEC mosdófelszerelések egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is kitűnnek.
Márkanevek: Dyson, inoxDISP
Kulcsszavak:  Cleantec  Dyson  kézszárító  mosdófelszerelés  adagoló  mosdó  közösségi  mosdófelszerelések