A Chem-Beton 2000 Kft. termékeivel bővült a katalógus

Az ICS Penetron LTD termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója

A Penetron termékek a világ vezető betonszigetelő termékei, több mint 60 országban a tömegközlekedési alagutaktól völgyzáró gátakon, atomerőműveken, szennyvíztisztítókon, medencéken át, a mélygarázsokig számtalan helyen alkalmazzák a betonfelületek szigetelésére, védelmére.

Alkalmazásával a betonszerkezetek pH 3 és 11 között válnak vegyszerállóvá, illetve 16 bar víznyomásig vízzáróvá. Hagyományos szigetelési rendszerek alkalmazásához képest jelentős, akár 40%-os szigetelési költség takarítható meg.

A Penetron rendszer:
A Penetron egy cementszerű, hajszálerekben ható, vízzáró termékcsalád. Ez a hagyományos cementből, kvarcból, speciális minőségű homokból és többféle aktiváló vegyszerből álló keverék minden eddiginél hatékonyabb vízzáró betonrendszer kialakítását teszi lehetővé.

1. A Penetron vegyszer az ozmózisnyomás, a Brown-mozgás és a szárazrészecske-reakció révén beszivárog a beton hajszálereibe.
2. A Penetron aktív összetevői reakcióba lépnek a beton különböző ásványi anyagaival, és oldhatatlan kristályokat képeznek, amelyek kitöltik a maximum 400 mikron szélességű repedéseket, pórusokat és üregeket. Ez a kristálynövekedés a beton legmélyebb rétegeiben (a tapasztalatok szerint az alkalmazás helyétől akár 1 méteres távolságban) is végbemegy.
3. A vízmolekulák (és számos egyéb vegyszer) ezután már nem tud áthatolni a betonon, de a levegő át tud jutni rajta, ezáltal a beton képes a lélegzésre, és elkerülhető a páranyomás kialakulása.
4. Nedvesség hiányában a Penetron összetevői észrevétlenül ott maradnak az anyagban, de ha a nedvesség bármikor újra megjelenik, a szigetelési folyamat automatikusan újra beindul, és beszivárog a beton még mélyebb rétegeibe.

A Penetron az alkalmazás után folyamatos szigetelést biztosít. A Penetron állandó hatását a cég ISO 9002-es minőségbiztosítási szabványa garantálja.
Hatásmechanizmus
Hatásmechanizmus


Ha a Chem-Beton 2000 Kft. termékeivel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.
 

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...