proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Inspiration épületszínező program


2015. október 19.

Az ArchiCAD-be beépülő program tartalmazza a Lasselsberger-Knauf által forgalmazott zsákos és vödrös színezővakolatokat, homlokzatfestékeket, lábazati vakolatokat

Az Inspiration épületszínező program segítséget nyújt a vakolat színének és struktúrájának kiválasztásában. Hasznos funkciója, hogy a manapság legnépszerűbb vakolati struktúrák textúráját alkalmazza, melyeket az ArchiCAD-ben megtervezett 3D-s épület falaira, homlokzataira lehet felvinni.

A program tartalmazza a Lasselsberger-Knauf által forgalmazott zsákos és vödrös színezővakolatokat, homlokzatfestékeket, lábazati vakolatokat, és lehetőséget nyújt a termékekből kialakítható vakolati struktúra épületen való megjelenítésére, ezzel megkönnyítve a tervezés és vakolatválasztás folyamatát. A színezett épület  renderelt 3D-s képén a vakolat struktúrája valósághűen jelenik meg.

Az épületszínező alkalmazás az ArchiCAD 16-19 verzióhoz telepíthető fel, Windows és MAC operációs rendszerekhez egyaránt. Az Inspiration épületszínező program jól áttekinthető felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

A www.lb-knauf.hu/archicad weboldalon, regisztrációt követően a program letölthetővé válik.
Adatbázisa a 2010-ben bevezetett Inspiration színrendszer színeit tartalmazza.
Ha az Inspiration épületszínező programmal kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  Lasselsberger-Knauf  ArchiCAD  Inspiration  épületszínező  program  színezővakolatok  homlokzatfestékek  lábazati  vakolatok