proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Építész Platform a GERARD tetőcsalád honlapján


2019. január 24.

A GERARD tetőcsalád termékeivel kapcsolatos hasznos információk építészeknek, szakembereknek

A GERARD tetőcsalád honlapja új felülettel várja a szakembereket. Az alábbi screenshot megmutatja, hol találhatják az építészek a nekik dedikált menüpontot a GERARD magyar weboldalán

Az Építész Platform megtekinthető a képre kattintva is.
https://architects.gerardroofs.eu/
Miért érdemes meglátogatni az új GERARD Építész Platformot?

Minden építész hasznos anyagokat talál a GERARD tetőcsalád termékeivel kapcsolatban pl.:
  • AUTOCAD dokumentumok
  • BRICS CAD dokumentumok
  • 3ds MAX könyvtárak
  • GERARD BIM 3D modellek
  • keresztmetszet rajzok.

A GERARD tetőcsalád katalógusait letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az AHI Roofing Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Termékcsalád  GERARD tetőcsalád

A GERARD tetőcsalád lelke az alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemez, melyet további akrilgyanta bevonati rétegek és természetes kőzúzalék takaróréteg egészít ki. A speciális rétegfelépítésének köszönhetően a Gerard tetőcsalád korrózióálló, mohásodás-mentes, és rendkívül tartós. Éppen ezért szakkivitelezés esetén 50 év gyártói garanciát adnak a termékekre. A Gerard tetőcsalád a legextrémebb időjárási körülményeknek is ellenáll. A cserepes lemezeket még az orkánerejű szél sem képes kiemelni a tetőből, köszönhetően különleges profil-kialakításuknak és rendkívül szoros egymáshoz kapcsolódásuknak, valamint egyedülálló, vízszintes rögzítési rendszerüknek. Vízzáró tulajdonsága kiemelkedő, kiválóan viselik a hó nyomását, és nem tesz kárt bennük a jég és a fagy sem. A Gerard tetőcsalád választékos forma- és színvilágának köszönhetően elegáns megjelenést biztosít a hagyományos és a modern épületeknek egyaránt, egyidejűleg biztosítva az egyedi jelleget, a változatosságot és a minőséget.

Cég
Kereskedelmi iroda: H-8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14.
Fax: +36 88 552 830
Mobil: +36 30 334 1895
E-mail:
Web: www.gerard.hu
Mészáros Ede
kereskedelmi képviselő, Bp. és Nyugat-Magyarország +36 30 670 0161
   
   
   
Európai gyár: 8100 Várpalota, Fehérvári út 28/14
T: +36 88 552 800, F: +36 88 552 888

Az anyavállalat már 50 éve elkötelezettje a környezettudatos termékgyártásnak. A Gerard termékek gyártástechnológiáját Új-Zélandon, a világ egyik legtisztább, iparilag legkevésbé szennyezett környezetében fejlesztette ki, és ezt a környezetbarát technológiát telepítette Magyarországra is. A Várpalotán működő európai üzemben a méltán népszerű Gerard tetőcsalád teljes termékválasztékát gyártják. A magyarországi üzem és az önálló helyi menedzsment elkötelezett aziránt, hogy a legkiválóbb tetőfedő termékek gyártásával eleget tegyen a változatos vevői elvárásoknak, és tovább emelje a Gerard termékek vevőszolgálatának közismerten magas színvonalát.
Márkanevek: Gerard
További hírek a Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  GERARD  tetőcsalád  tető  tetőlemez  alumínium-cink  AHI  Roofing  AUTOCAD  BRICS  CAD  3ds  MAX  GERARD  BIM