proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Dörken Delta-Maxx Polar szarufa feletti hőszigetelő rendszer tervezési segédlete


2017. április 28.

Az új kiadványában a szakszerű alkalmazással kapcsolatos információk mellett a műszaki adatok is megtalálhatóak

A Delta Maxx Polar egy poliuretán kemény habból készült csúcsteljesítményű hőszigetelő lap. Háromféle kivitelben érhető el: 50 mm vastag felújító táblaként (SP), illetve 80-240 mm vastagságban alumínium (AL) vagy ásványi flíz (MV) kasírozással.

Az új tervezési segégletből megtudhatja, hogyan kell szakszerűen alkalmazni a terméket. A Delta-Maxx Polar magastető hőszigetelő rendszer tervezési segédletét letöltheti, ha az alábbi képre kattint.

Dörken Delta-Maxx Polar tervezési segédlet

A Delta Maxx Polar szarufa feletti hőszigetelő rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Dörken Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 12.
Telefon: +36 1 210 6350
Fax: +36 1 210 6356
E-mail:
Web: www.doerken.hu
Dvorák Andrea
területi képviselő: Budapest, Pest megye +36 30 269 9249
   
   
   
1892-ben alakul meg a Dörken GmbH & CO. KG anyavállalata. A DELTA® márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak. A termékpalettán tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák találhatók.
Márkanevek: Delta
Hír
Delta Maxx Polar magastető hőszigetelő rendszer
2017.01.31    
További hírek a Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Dörken  Delta  Maxx  Polar  szarufa  feletti  hőszigetelés  hőszigetelő  rendszer  hőszigetelő  lap  poliuretán  kemény  hab  szigetelés  tetőszigetelés