proidea.hu online termékinformációs katalógus

Természet ihlette PREFA színek


2011. január 17.

A tető összhangban áll az elképzelésekkel és az igényekkel

A standard színek rendkívül széles választékával a PREFA mindig is ügyelt a tető és a homlokzat egyedülálló sokszínűségére és a folyamatos fejlesztésekre. Az új színválaszték megalkotásánál a természetet tekintették példaképnek: Az öt szín egyesíti a felület természetes megjelenését a kiváló minőségi tulajdonságokkal. A PREFA tetők és homlokzatok hosszú éveken át tökéletes védelmet nyújtanak lakókörnyezet számára.

Letölthető színkatalógus

Örök időkre: mint a természet
40 évre garantált minőség: a tető és a homlokzat tartja magát a Prefa ígéretéhez
Az örökké tart a legtovább: Azért, hogy az Ön házán különösen hosszú élettartamú tető legyen, a PREFA rendkívül magasra emelte a minőség színvonalát. Ezért a PREFA alumíniumtetőre egyedülálló 40 éves anyaggaranciát nyújtunk Önnek! De a PREFA a megjelenésben is új mércét állít fel: A PREFA P.10 felülettel ellátott termékekre egyedülálló 40 éves színgaranciát biztosítunk.
Barna P.10
Barna P.10
Az új barna P.10 színárnyalat a romantikus toszkánai táj hangulatát idézi, amelynek lenyűgöző szépsége különösen ősszel mutatkozik meg. A termést betakarították, a vidék nyugalmas, és az esti fény feltűnően nyugodt, elegáns barna színbe öltözteti a mezőket és a szántóföldeket.

Mint az Alpok kőzete: az örökkévalóságnak szánva
A PREFA olyan komplett rendszert kínál, mellyel könnyedén védheti meg otthonát
A PREFA komplett rendszer ugyanúgy lehetővé teszi a tető, a csatorna, a homlokzat és a napelem ideális összhangját, mint ahogy az Alpok hegyvonulata is egy működő világegyetem. Az elemek könnyű súlyuk ellenére rendkívül törésállók, és igen hosszú élettartamot biztosítanak.
Márványszürke P.10
Márványszürke P.10
Az innovatív márványszürke P.10 színárnyalat az Alpok örök szépségét tükrözi vissza. A kőzet időtlen eleganciával és fennköltséggel illeszkedik a tájba, ugyanakkor szabadon kombinálható a természet összes színárnyalatával.

Maradandó: mint a sivatagi homok
PREFA a legerősebb formában tündöklő szépség: időjárásálló és garantáltan színtartó
Nagy forróság napközben, fagyos hőmérséklet éjszaka? A PREFA-nak ez nem gond. A PREFA alumíniumtetők és -homlokzatok a sivatagi vagy az alpesi helyeken előforduló legkeményebb követelmények ellen is kiválóan fel vannak vértezve. A kiváló minőségű, alakítható lakkréteg tökéletesen véd az időjárási viszontagságok és a hőmérsékletingadozás ellen, továbbá gondoskodik a garantált és időtálló színtartósságról.
Homokszín P.10
Homokszín P.10
Minden egyes homokszem részese a homokbuckák és a sivatagi tájak egészen különleges színvilágának. Ez az egyedülálló, mindig egyöntetű sivatagi barna szín ihlette azt a színt, amely a maradandó szépséget ugyanúgy szimbolizálja, mint magának a színnek a szinte hihetetlen állandóságát.

Erősebb: mint egy vihar, mint egy szikla
A PREFA tető minden időjárással megbirkózik, és biztonságosan véd szélben és viharban
Az egyedülálló rögzítéstechnikának és a speciális kötésben történő beépítésnek köszönhetően a PREFA tetők és homlokzatok extrém időjárási körülmények között, szélben és viharban is bizonyítják erősségüket. Az alumínium ezenkívül hatékonyan és tartósan véd a rozsdafoltok ellen. Röviden szólva: a PREFA tető abszolút időjárásálló és garantáltan rozsdamentes.
Rozsdabarna P.10
Rozsdabarna P.10
A természetben a szikla az erő és az extrém időjárási körülményekkel, pl. széllel és viharral szembeni kiváló ellenállóképesség szimbóluma. A kőzet különösen vonzó színe inspirálta ennek az igazán természetközeli színárnyalatnak a megalkotását, és ez a szín - mint minden PREFA P.10 szín - évtizedekig garantáltan színtartó.

Kiforrott minőség: olyan értékes, mint a fa
Az igazi természetességhez erős gyökerekre van szükség: a környezetbarát REFA tető
Nagyon esztétikus, ugyanakkor környezetbarát és újrahasznosítható: Ha Önnek szívügye a természet védelme, akkor az alumínium az ideális anyag. Az alumínium alkalmazása kíméli a környezet erőforrásait, és az anyag újrahasznosításával akár 95% gyártási energia is megtakarítható. A PREFA alumíniumtető ideálisan alkalmazható felújításokhoz is: Csekély súlynak köszönhetően megtakaríthatja a drága tartószerkezeteket, és ezáltal a szükségtelen anyag- és kivitelezési költségeket is.
Mogyoróbarna P.10
Mogyoróbarna P.10
A mélyreható szépség. A fa leggyönyörűbb barna színe annak belsejében, a magjában mutatkozik meg. Erről a rendkívüli színárnyalatról mintázták azt a színt, ami a kiváló minőségű PREFA tetőnek különösen természetközeli kisugárzást kölcsönöz.

Ha az új PREFA színekkel kapcsolatban információt szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Postacím: H-2058 Budaörs, Pf. 80.
Telefon: +36 23 511 670
Fax: +36 23 511 675
E-mail:
Web: www.prefa.hu
Kovács Tímea
pénzügyi- és logisztikai vezető  
   
   
   
   
Az alumínium feldolgozása terén szerzett hihetetlen tapasztalatnak köszönhetően a PREFA-nak nincs versenytársa az alumínium tetőfedőanyagok és ereszcsatornarendszerek gyártása terén. 1946-ban a salzburgi Gödl bádogos és tetőfedőmester kifejlesztette az alumínium cseréplemezt, amelynek a PREFA nevet adta. 1966-ban jelent meg a piacon az egységes PREFA termékcsoport Ausztriában. Ez még natúr fedőelemekből állt. Ezt 1978-ban követte az első ráégetett lakkbevonattal ellátott PREFA cseréplemez és a bevonatos alumíniumszalagok piaci bevezetése a bádogosok igényeinek kielégítésére. 1990-től kezdődően a PREFA folyamatosan építette ki hálózatát a nyugat-európai országokban (Németország, Hollandia, Svájc), majd 2003-tól a közép-kelet-európai országokban alapítottak leányvállalatokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország). Jelenleg két gyáregységben - Ausztriában (Marktl/Lilienfeld), Németországban (Wasungen) - állítják elő a PREFA Hungária Kft. által forgalmazott termékeket. A PREFA termékek alapanyaga alumíniumötvözet (AlMn1Mg0,5 az EN 573 szabvány szerint), a festékbevonat pedig korszerű PP99 poliamid-poliuretán lakkbevonat. Minden termék megfelel az EN, DIN, ÖNORM szabványok előírásainak, valamint a hatályos magyar előírásoknak (ÉME A-736/2001).
Kulcsszavak:  prefa  tető  homlokzatburkolat  barna  homok  márványszürke  rozsdabarna  mogyoróbarna  szín