proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Sika új kiadványa "FM Global minősítés Sika tetőrendszerekhez" címmel


2018. február 15.

A kiadványban megtalálható az FM Approval minősítéssel rendelkező Sika tetőrendszerek felépítése

Az FM Global (Factory Mutual) globális, átfogó kereskedelmi és ipari vagyonbiztosítást, műszakilag irányított biztosítási és kockázatkezelési megoldásokat, valamint innovatív vagyonvesztés megelőzési kutatást és kockázatkezelést nyújt.

A kutató és vizsgáló központjában – mely egyedülálló a világon – a vagyoni károk okait és a kármegelőzési módszereket élethű helyszíni körülmények között vizsgálják, beleértve a tűz, szél, eső és egyéb természeti hatás, valamint a robbanás következményének a felbecslését és az előbb említettekhez megtervezett védelmi rendszerek vizsgálatát biztosítják.

Az FM Global vizsgáló laboratóriuma teszteli és hitelesíti a termékeket, rendszereket a legmagasabb teljesítményű vagyoni kár megelőző, minőségi és biztonsági előírások szerint.

A tetőszigetelő termékek az FM Approvals 4470-es szabványa alá tartoznak, mely egyre fontosabbá és elismertebbé válik világszerte, különösen Európában.

A kiadvány megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

FM Global minősítés Sika tetőrendszerekhez

A Sika tetőrendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 382 7340
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
műszaki marketing vezető +36 1 371 2020
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Kulcsszavak:  Sika  tetőrendszerek  FM  Global  FM  Approval  tetőszigetelés  vízszigetelés  lapostető  szigetelés  Sarnafil  Sikaplan  Sikatherm  Sikalastic