Megjelent a Sika új kiadványa "FM Global minősítés Sika tetőrendszerekhez" címmel

A kiadványban megtalálható az FM Approval minősítéssel rendelkező Sika tetőrendszerek felépítése

Az FM Global (Factory Mutual) globális, átfogó kereskedelmi és ipari vagyonbiztosítást, műszakilag irányított biztosítási és kockázatkezelési megoldásokat, valamint innovatív vagyonvesztés megelőzési kutatást és kockázatkezelést nyújt.

A kutató és vizsgáló központjában – mely egyedülálló a világon – a vagyoni károk okait és a kármegelőzési módszereket élethű helyszíni körülmények között vizsgálják, beleértve a tűz, szél, eső és egyéb természeti hatás, valamint a robbanás következményének a felbecslését és az előbb említettekhez megtervezett védelmi rendszerek vizsgálatát biztosítják.

Az FM Global vizsgáló laboratóriuma teszteli és hitelesíti a termékeket, rendszereket a legmagasabb teljesítményű vagyoni kár megelőző, minőségi és biztonsági előírások szerint.

A tetőszigetelő termékek az FM Approvals 4470-es szabványa alá tartoznak, mely egyre fontosabbá és elismertebbé válik világszerte, különösen Európában.

A kiadvány megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

FM Global minősítés Sika tetőrendszerekhez
FM Global minősítés Sika tetőrendszerekhez


A Sika tetőrendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Sarnafil TS77 vízszigetelő lemez Sikatherm PIR GT hőszigetelő lemez Sarnafil TG66 vízszigetelő lemez Sika SarnaVap párafékező lemez
 
Sika tetőszigetelés
13 termék

A tetőszigetelési rendszerek közül az egyik legkedveltebb szigetelési forma a műanyaglemezes szigetelési rendszer. A tetőszigetelés nemcsak a benne található értékek megőrzésére szolgál, illetve óvja az egész épületszerkezetet, hanem a tető hasznosításának lehetőségét is magában hordozza. A Sikaplan és Sarnafil név a kiváló minőségének köszönhetően mára már összeforrt a műanyaglemezek gyártásával és forgalmazásával.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Szigetelések
Szigetelések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...