A beton tulajdonságainak módosítása Sika adalékszerekkel

A beton tulajdonságainak módosítása Sika adalékszerekkel

Ismerje meg, milyen előnyöket kínálnak a Sika betonjavító rendszerek és adalékszerek

Mint tudjuk, látványos dolgokat nem tudunk csinálni a betonnal, bármit módosítunk is rajta, mindig szürke marad. Azonban vannak olyan betontechnológiai eljárások, összetevők, melyek alkalmazásával megváltoztathatjuk a beton jellemzőit.

A Sika videója betekintést szeretne nyújtani azoknak, akik érdeklődnek a betontechnológia iránt, vagy csak egyszerűen többet szeretnének tudni arról, hogy mi mindent lehet befolyásolni, illetve milyen tulajdonságokat lehet kölcsönözni a betonnak. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy egy adott betonnál az elvárt, vagy vágyott célt elérjük.

A videó számos érdekes technológiai kérdésre ad választ. Többek közt első kézből megismerhetjük azokat a zsugorodás csökkentő szereket és technológiákat, melyek alkalmazásával el lehet érni, hogy a normál méretű, általában 25-30 nm²-es beton táblákat akár 900 nm²-esre növeljük, ezzel csökkentve az alkalmazott fugák számát. A fugák mennyiségének csökkentésével például megelőzhető a targonca közlekedésből eredő hibák, letöredezések, javítások és üzemszünetek.

A hírben szereplő termékek
Sika betonadalékszerek
 
Sika betonadalékszerek

A Sika Control-40 és Control-60 zsugorodás csökkentő adalékszerek a beton vízvesztését csökkentik növelve a belső kohéziót, emellett kémiailag is reagálnak a cementtel. SikaPlast-110 Eco és SikaPlast-501 Eco folyósítószerek kiválóan alkalmazhatók közepes és attól magasabb víz-cement tényezőjű betonokhoz. SikaRapid-1 kloridmentes szilárdulásgyorsító adalékszer, amely alkalmazható betonhoz és habarcshoz. Növeli a beton korai szilárdságát anélkül, hogy végszilárdságát negatívan befolyásolná.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Betonjavító anyagok
Betonjavító anyagok
Beton- és habarcs-adalékszerek, segédanyagok
Beton- és habarcs-adalékszerek, segédanyagok
Szárazbetonok
Szárazbetonok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...