A REVCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Vakolat és festék Hollandiából

REVCO vakolatokkal és festékekkel bővült a proidea.hu
REVCO vakolatokkal és festékekkel bővült a proidea.hu

A cég alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódott, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeik között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de természetesen rendelkeznek komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerekkel is.

Alapanyagaikat a legmegbízhatóbb európai forrásokból szerzik be, ezzel is garantálva a termékpaletta állandó minőségét. Laborjuk folyamatos fejlesztésekkel és állandó önteszteléssel tartja a termékeiket a piac élvonalában. A REVCO zárt rendszerű gyártási technológiájának köszönhető, hogy az üzem helyet kaphatott Szigetszentmiklós Leshegy Ipari Parkjában, melyet Budapest legfontosabb ivóvíz gyűjtő kútjai vesznek körül.

A REVCO színező rendszere - mely Európa legnagyobb paszta gyártóinak termékeit használja - a kihelyezett pasztázó gépekkel az induláskor egyedülállónak számított a piacon és a mai napig garantálja rugalmasságukat. Azon vásárlók részére, akik valamilyen speciális keverékre vágynak a ReMix rendszer jelenti a megoldást. Működése egyszerű: a speciálisan erre a célra fejlesztett kötőanyagba csak bele kell keverni a magas minőségű, rendkívül időálló színezett ásványi szemcséket. Kínálatukban a 13 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből akár 1248 színkombináció keverhető ki és használható fel azonnal.

Ha a REVCO termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképekre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a REVCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársának az alábbi gombok használatával.
 
Kategóriák
Impregnálószerek, beeresztők
Impregnálószerek, beeresztők
Falazúrok, lakkok
Falazúrok, lakkok
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Beltéri falfestékek
Beltéri falfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...