proidea.hu online termékinformációs katalógus

A REVCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. május 09.

Vakolat és festék Hollandiából

A REVCO Magyarország Kft. 1996 novemberében alakult, alkalmazottainak száma akkor két fő volt és kizárólag a REVCO Hollandiában gyártott anyagainak importjával és értékesítésével foglalkozott. A REVCO B.V. 1970-ben Gijs van Mourik úr által alapított cég, mely Hollandia egyik legnagyobb útburkolati jelzőfesték és szerves oldószer alapú lakk gyártója volt a múlt század végén. A profilbővítéssel, a vízbázisú vakolatok és falfestékek gyártásával piacbővítés is következett, többek között Európa keleti országai felé. A magyar piacra lépés után hamarosan nagy erőkkel a helyi gyártásra, termékfejlesztésre fókuszáltak, és mára Magyarország egyik meghatározó gyártójává váltak. Szigetszentmiklósi központjukban közel 30 főt foglalkoztatnak ügyfeleik igényeinek minél pontosabb és rugalmasabb kielégítése érdekében.
REVCO vakolatokkal és festékekkel bővült a proidea.hu
A cég alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódott, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeik között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de természetesen rendelkeznek komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerekkel is.

Alapanyagaikat a legmegbízhatóbb európai forrásokból szerzik be, ezzel is garantálva a termékpaletta állandó minőségét. Laborjuk folyamatos fejlesztésekkel és állandó önteszteléssel tartja a termékeiket a piac élvonalában. A REVCO zárt rendszerű gyártási technológiájának köszönhető, hogy az üzem helyet kaphatott Szigetszentmiklós Leshegy Ipari Parkjában, melyet Budapest legfontosabb ivóvíz gyűjtő kútjai vesznek körül.

A REVCO színező rendszere - mely Európa legnagyobb paszta gyártóinak termékeit használja - a kihelyezett pasztázó gépekkel az induláskor egyedülállónak számított a piacon és a mai napig garantálja rugalmasságukat. Azon vásárlók részére, akik valamilyen speciális keverékre vágynak a ReMix rendszer jelenti a megoldást. Működése egyszerű: a speciálisan erre a célra fejlesztett kötőanyagba csak bele kell keverni a magas minőségű, rendkívül időálló színezett ásványi szemcséket. Kínálatukban a 13 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből akár 1248 színkombináció keverhető ki és használható fel azonnal.

Ha a REVCO termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképekre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a REVCO Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársának az alábbi gombok használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 5.
Telefon: +36 24 525 525
Fax: +36 24 525 526
E-mail:
Web: https://revco.hu/
Kovácsné Zelenák Adrienn
belső értékesítő +36 30 777 7690
   
   
   
A REVCO Magyarország Kft. 1996 novemberében alakult, és kezdetben kizárólag a Hollandiában gyártott anyagok importjával és értékesítésével foglalkozott. A magyar piacra lépés után hamarosan nagy erőkkel a helyi gyártásra, termékfejlesztésre fókuszáltak, és a cég mára Magyarország egyik meghatározó gyártójává vált. Alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtak, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeik között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de rendelkeznek komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerrel is.
Márkanevek: REVCO
Kulcsszavak:  Rekvo  vizes  diszperziós  festék  vödrös  vakolat  színező  vakolat  lábazati  vakolat  dekorvakolat  homlokzatfesték  beltéri  falfesték  vakolatalapozó  falimpregnáló  homlokzati  hőszigetelő  rendszer  hőszigetelésragasztó  favédő  alapozóm  falazúr  lazúr