proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Presto-UPS Kft. a szakági érdeklődők figyelmébe ajánlja az új Riello szünetmentes áramforrás katalógust


2019. március 20.

A nagyjából százféle típusú UPS között minden vásárló megtalálja a céljainak megfelelő megoldást

A Presto-UPS Kft. szíves figyelmükbe ajánlja legújabb termékkatalógusát, mely bemutatja az európai gyártók élvonalába tartozó Riello Power Solution gyár magas színvonalú szünetmentes áramforrásait.

A 17 termékcsoporton belül további kategóriákra tagolva kb. százféle típust különíthetünk el. Ezáltal minden vásárló megtalálhatja a céljainak legmegfelelőbb megoldást. A katalógusban azonban nemcsak a termékskála látható, hanem további hasznos ismereteket olvashatunk a gyártóról és a Riello által szponzorált DUCATI illetve e-AUDI SPORT legújabb híreiről.

Segítséget találhatunk az egyes teljesítmény-kategóriák felhasználói megfeleltetéséhez, és a legújabb akkumulátor helyettesítő megoldásokhoz is útmutatót kaphatunk a brosúrából. Komoly méretű fejezetekből informálódhatunk a legújabb szoftver-megoldásokról és monitoring lehetőségekről. A teljesség igénye nélkül rövid ismeretanyag olvasható az iparágban előforduló lehetséges technikai problémák bemutatásával és hatásaival kapcsolatban. Végül a vevőszolgálati elérhetőségek minden lehetősége megtalálható a záró oldalakon.

Tekintse meg a sok-sok hasznos információt tartalmazó új, 190 oldalas, angol nyelvű Riello katalógust, melyet remélhetően szívesen tanulmányoz majd minden szakági érdeklődő.
Új Riello UPS katalógus

A teljes katalógust letöltheti, ha a fenti képre kattint. A katalógusban szereplő egyes termékek aktualizált információit megtekintheti és termékenként letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni, küldje el üzenetét a Presto-UPS Kft. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1116 Budapest, Vegyész u. 17-25.
Telefon: +36 1 920 2600
Mobil: +36 20 999 8020
E-mail:
Web: www.presto-ups.hu
Molnár Tibor
ügyvezető +36 20 999 8020
   
   
   
A Presto-UPS Kft. magyar magáncég, az európai elitbe tartozó gyártó, a Riello PS Spa. magyarországi képviselete. Profilja a Riello típusú egy- és háromfázisú szünetmentes áramforrások, valamint 5-12 éves élettartamú zárt ipari akkumulátorok forgalmazása.
Márkanevek: Riello
További hírek a Szünetmentes áramforrások termékkategóriában
További hírek az Áramforrások, áramfejlesztők termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Presto-UPS  Kft  Riello  UPS  szünetmentes  áramforrás  szünetmentes  tápegység  új  termékkatalógus  új  katalógus  generál  katalógus