proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult ROCKWOOL tervezői segédletek


2009. február 04.

A lapostető szigetelések tervezési és kivitelezési irányelvei

A folyamatos termékfejlesztések eredményeképpen az elmúlt években új, kétrétegű (inhomogén) kőzetgyapot hőszigetelő lemezekkel jelent meg a ROCKWOOL Hungary Kft. Az új termékstruktúrát követik a megújult tervezői segédletek, melyekkel mind az előbb említett új termékek, mind a korábbi hőszigetelő anyagok betervezéséhez nyújtanak segítséget az építészek, tervezők részére. A segédletek mind pdf formátumban (kétféle, színes és fekete-fehér), mind CAD rajzok formájában rendelkezésre állnak.

Lapostetők (tervezési és kivitelezési irányelvek) Monrock Max E, Hardrock Max kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemezek (termékismertető) Monrock Max E kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemez (műszaki adatlap) Hardrock Max kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemez (műszaki adatlap) Rockfall lejtésképző elemek (termékismertető)
Lapostetők (tervezési és kivitelezési irányelvek) Monrock Max E, Hardrock Max kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemezek (termékismertető) Monrock Max E kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemez
(műszaki adatlap)
Hardrock Max kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemez
(műszaki adatlap)
Rockfall lejtésképző elemek (termékismertető)

Ha az új tervezői segédletekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
ROCKWOOL Ügyfélszolgálat  
  +36 1 225 2405
   
   
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  tervezési  kivitelezési  segédlet  irányelvek  lapostető  szigetelés  hőszigetelés  lemez  kőzetgyapot  kétrétegű  inhomogén  Monrock  Hardrock  Rockfall