proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult és kiegészült a Czinege tervezői program


2011. január 14.

Elektromos fűtésekhez tervezéséhez nyújt segítséget

Megújult, illetve kiegészült a Czinege és Fiai Kft. ingyenes tervezői programja, mely elektromos fűtésekhez tervezéséhez nyújt segítséget, mindent kiszámol és kiír Ön helyett.
Az elmúlt két évben több száz tervező használta a jelen program elődjét. Az idő azonban túlhaladt a programon, így az fejlesztésre, kiegészítésre került.

Eddig nem voltak tervezhetők az infrafűtési megoldások, pedig erre egyre növekvő igény mutatkozik.
A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos tervezési feladatokat azonnal elvégezni. A program a tervadatokon túl kiadja a szükséges anyagok listáját is, amely egyszerűen beilleszthető a legtöbb szokásos kiírásba.

Az ingyenes program regisztráció után letölthető

Ön a program használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthet a következő tervezési feladatokhoz:
 
 • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
 • csövek fűtése
 • elektromos padlófűtés
 • hűtőházak altalajfűtése
 • ipari fűtések
 • infrafűtés

 • A letöltés után érdemes még szétnézni a www.elektromosfutes.hu honlapon, beleolvasni a Blogba, és regisztrálhat is a szakemberek között.

  Tervezői program elektromos fűtésekhez

  Tervezői program elektromos fűtésekhez

  Ha tervezői programmal kapcsolatban még több információt szeretne kérni az Czinege és Fiai Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-5100 Jászberény, Pesti u. 36.
  Telefon: +36 57 500 194
  Fax: +36 57 500 191
  E-mail:
  Web: www.elektromosfutes.hu
  Web: www.thermoshield.hu
  ifj. Czinege Károly
  ügyvezető +36 30 938 9921
     
     
     
     
  A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapították. A Czinege és Fiai Kft. tevékenységi körébe jelenleg a Garnish, Etherma, Eltherm, Frico márkájú elektromos fűtések (csempefűtés, rámpafűtés, ereszcsatorna, csőkisérő, tükör , ipari és talaj fűtések), valamint a ThermoShield termokeramikus membránbevonat mellett forrasztásmentes gyorscsatlakozók, extrudált ABS és polisztirol lapok és ablakba szerelhető réssellőzők forgalmazása tartozik. A cég törekvése olyan kül- és belföldi szállítóktól vásárolni, amelyek mögött biztos anyagi, fejlesztési háttér és működő minőségirányítási rendszer áll.

  Elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapjaik: https://elektromosfutes-tervezoknek.hu/, http://infrasugarzo.com/, http://webshop.infrasugarzo.com/
  ThermoShield termékcsaláddal foglalkozó honlapjaik: http://favedelem.com/, http://belterifestek.hu/, http://homlokzatifestek.hu/, http://penesz.hu/
  Márkanevek:
  - elektromos fűtések: Garnisch; Etherma; Eltherm, Demista
  - bevonat: ThermoShield
  További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Czinege  Garnisch  Etherma  Eltherm  Demista  elektromos  padlófűtés  cső  fűtés  hűtőház  altalaj  ipari  vápa  csatorna  jégmentesítés  anyagkiírás  tervezői  program