Megújult a Magyar Épületgépészet honlapja

Teljesen új külső, áttekinthető struktúra, folyamatos tartalombővítés

A Magyar Épületgépészet szakfolyóirat 2009 óta már online formában is megjelenik a www.epgeponline.hu oldalon. Az olvasók 2014. augusztus közepe óta viszont észrevehették, hogy e címen egy megjelenésében teljesen új honlappal találkozhatnak. A legfrissebb szám összefoglalóját kiemelten láthatják, de természetesen a teljes cikkanyag figyelemfelhívó összefoglalással vagy szerkesztett formában bárki számára továbbra is hozzáférhető. Az elmúlt évek cikkanyagának feltöltését folyamatosan végzik, így a korábbi számok is elérhetők. A megújult honlapon is lehetőség van a szerzők és a szerzőhöz kapcsolódó írások megjelenítésére. A "Hírek" rovatban folyamatosan friss információkkal állnak rendelkezésre.

A regisztrált felhasználók havonta legfeljebb egy teljes cikket tölthetnek le pdf formátumban, illetve bármely cikkhez hozzászólhatnak. Az online pdf letöltésre előfizetők ("Regisztráció" után a "Megrendelés" fülre kattintva tölthető ki az űrlap) viszont korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi teljes megjelent számokhoz, amelyek a papír alapú újsággal tartalmukban teljes mértékben megegyező számok (cikkek, hirdetések, aktuális híranyag). Emellett bármelyik teljes cikk is letölthető pdf formátumban. Az előfizetés időtartama fél éves, éves vagy két éves lehet.

Az online pdf letöltés megrendelése esetén a rendszer a megadott előfizetői adatok felhasználásával automatikus értesítést küld, amely alapján az előfizetés díja átutalható. A díj rendezését követően az előfizetői státuszt aktívvá teszik, a számlát pedig postázzák. Az előfizetés az aktiválás napjától indul, a díj rendezése nélküli előfizetői igényeket 30 nap után törlik.

Látogasson el a megújult honlapra, ismerje meg a cikkek tartalmát, tájékozódjon a fontos szakmai rendezvényekről.

A hírben szereplő termékek

Magyar Épületgépészet szaklap
 
Magyar Épületgépészet szaklap

A Magyar Épületgépészet az épületgépészeti szakterület elméleti és gyakorlati folyóirata, amely az immár több mint 60 éve dr. dr. h.c. Macskásy Árpád professzor vezetésével alapított Épületgépészet c. lap jogutódja. A megcélzott olvasói réteg: tervezők, kivitelezők, beruházások irányítói, létesítmény-üzemeltetők, felsőfokú oktatási intézmények oktatói és hallgatói.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületgépészeti kiadványok
Épületgépészeti kiadványok
Kiadványok, információs szolgáltatások
Kiadványok, információs szolgáltatások
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...