A Máglya Kft. termékeivel bővült a katalógus

1993-óta a német D&W Pool medencegyártó kizárólagos magyarországi disztribútora


A Máglya Kft.-t 1990-ben alapították, a belföldi tulajdonú vállalkozás székhelye Vas megyében, Szombathelyen van. A cég Magyarországon az elsők között kezdett el medencékkel és azok tartozékaival foglalkozni. A medence üzletág fő profilja úszómedencék kivitelezése, felújítása, javítása és karbantartása, valamint medence tartozékok, wellness-termékek értékesítése. A Máglya Kft. ezeken kívül foglalkozik még szaunák, infrakabinok, pezsgőfürdők és szökőkutak kivitelezésével, karbantartásával és a hozzájuk kapcsolódó termékek, tartozékok kereskedelmével. A cég filozófiája az elégedettség, korrektség, megbízhatóság és az igények teljes körű kielégítése.

A Máglya Kft. 1993-óta a német D&W Pool medencegyártó kizárólagos disztribútora Magyarországon. Jelenleg is az átlagosnál jobb üzleti és személyes kapcsolatban állnak a D&W Pool munkatársaival. A D&W termékei minőségi kategóriát, igazi "német minőséget" képviselnek. Nem véletlen a hosszú garancia a fóliára és az acélfalra. A Máglya Kft. által több mint 20 éve telepített medencéik bizonyítják, hogy ez nem üres "marketing szöveg". A D&W cég a Zodiac Pool Care konszern tagjaként a legkorszerűbb medenceápolási, vízkezelési, fűtési megoldásokat is hozzáférhetővé teszi a cég és rajtuk keresztül ügyfeleik részére.


A Máglya Kft. katalógusunkban szereplő termékének letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Máglya Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

STYROPOOL medenceépítő rendszer
 
Styropool medenceépítő rendszer

A Styropool®; medenceépítő rendszer LEGO-hoz hasonlítható, melyből házilagos kivitelezésben vagy építőmester vállalkozóval egyszerűen és gyorsan készíthető akár feszített víztükrű medence is. Az egyenes és íves Styropool „zsalukő” elemekből változatos formák hozhatók létre. Sima felületüknek köszönhetően nincs szükség glettelésre, az elemek betonpumpával is kibetonozhatóak. A polisztirol elemeknek kiváló a hőszigetelése, ezáltal melegebb a fürdővíz, egyenletesebb a hőmérséklet, hosszabb a fürdőszezon, és kisebb fürdőberendezés szükséges a temperáláshoz. A rendszer részét képezik a medencefólia, a lépcső elemek vagy létrák és a vízforgató berendezés is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Medencék
Medencék
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...