Leier Durisol falazóelemek - Miért érdemes ebből építkezni?

Új termékbemutató videó a Leiertől

A Durisol építőelemek fejlesztése során a környezettudatosság és az energiahatékonyság elve találkozott, így alkották meg ezt a különleges és rendkívül hatékony falazóelemet. A mineralizált faforgácsból készült építőelemek rendkívüli hőszigetelő és hőtároló képességükön túl remek hangszigetelők is egyben, de a párafelvevő képességük figyelemreméltó.

Az energiatakarékos Durisol falazóelemek külső- és belső falak, teherhordó és nem teherhordó, valamint válaszfalak építésére is tökéletesen megfelelőek.A Leier Durisol falazóelemek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Durisol falazóelem
 
Durisol falazóelem

A Durisol falazóelemek természetes és rendkívül energiatakarékos épületek falazását teszik lehetővé. A mineralizált faforgácsból készült építőelemek kiváló hő- és hangszigetelők, de párafelvevő képességük is figyelemreméltó. A falazóelemek alkalmasak külső- és belső falak, teherhordó és nem teherhordó, valamint válaszfalak építésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...