proidea.hu online termékinformációs katalógus

Leier Durisol falazóelemek - Miért érdemes ebből építkezni?


2018. október 30.

Új termékbemutató videó a Leiertől

A Durisol építőelemek fejlesztése során a környezettudatosság és az energiahatékonyság elve találkozott, így alkották meg ezt a különleges és rendkívül hatékony falazóelemet. A mineralizált faforgácsból készült építőelemek rendkívüli hőszigetelő és hőtároló képességükön túl remek hangszigetelők is egyben, de a párafelvevő képességük figyelemreméltó.

Az energiatakarékos Durisol falazóelemek külső- és belső falak, teherhordó és nem teherhordó, valamint válaszfalak építésére is tökéletesen megfelelőek.A Leier Durisol falazóelemek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  Durisol  falazóelemek  mineralizált  faforgács  falazóelemek  falazóblokk  építőelemek