proidea.hu online termékinformációs katalógus

A JUB bemutatja a 2019-es év színét


2019. február 20.

A szürkés árnyalatú mélykék szín a Freedom 125 nevet viseli

A JUB Nina Štajner építésszel együttműködve bemutatja a 2019-es év színét, melynek egy mélykék színt választottak szürkés árnyalattal, és a Freedom 125 nevet viseli.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én választhattam ki az év színét. A színkártyát átlapozva a szemem és a szívem is megakadt a Freedom 125 színárnyalatnál. A mélykék szín inspirálólag hatott rám, és a váratlan szürke árnyalat kihangsúlyozza a színárnyalat melankolikus drámaiságát. Emlékeztet a megfékezhetetlen óceán, a viharos égbolt vagy egy kosár friss áfonya kékjére” – mondja Nina Štajner.
JUB - Az év színe 2019
A gazdag szürkéskék színárnyalat a szabadságot, a végtelenséget és a frissességet testesíti meg. Elgondolkodtat a fenntartható életmódról és a bolygónk jövőjéről.

A kékség pihentetőleg hat és végtelen inspirációforrásként szolgál a hangulat megteremtéséhez. A természetes, nyugtató kék színárnyalat mindig aktuális a beltéri dizájnban és gyakorlatilag nem lehet megunni.A JUB festékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti céglogóra. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
Pettermann György
marketing koordinátor  
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
Kulcsszavak:  JUB  Freedom  125  év  színe  2019  mélykék  szürkés  árnyalat  beltéri  festék  falfesték  homlokzatfesték