proidea.hu online termékinformációs katalógus

HyTools app verziófrissítés az IMI Hydronic Engineering kínálatában


2019. április 12.

A szelepkiválasztáshoz és hidraulikai számításokhoz készült alkalmazás legújabb verziója immár nyomástartási modult is tartalmaz

Az IMI Hydronic Engineering ezúton is értesíti ügyfeleit, hogy a méltán népszerű HyTools alkalmazás legújabb verziója immár nyomástartási modult is tartalmaz, ezáltal lehetővé téve a megfelelő nyomástartási megoldás kiválasztását. Az érintett fűtési, hűtési vagy szolárrendszer részletes adatainak megadásával Statico, Compresso, Transfero és Vento termékek kiválasztására van mód.

Töltse le ingyenesen az App Store-ból vagy a Google Play-ről!
HyTools app – verziófrissítés
További részletekért látogasson el az IMI Hydronic Engineering honlapjára:
http://www2.imi-hydronic.com/hu/hir/hytools-app-verziofrissites/


Ha a HyTools applikációhoz köthető Pneumatex termékek műszaki adataira, termékismertetőire kíváncsi, kattintson az alábbi termékképekre. Ha további információra van szüksége, írjon az IMI International Kft. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
Nagy Imre
   
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
További hírek a Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  IMI  Hydronic  Engineering  IMI  International  Kft  HyTools  app  mobil  applikáció  alkalmazás  Statico  Compresso  Transfero  Vento  fűtési  rendszer  hűtési  rendszer  szolárrendszer  nyomástartási  modul  hidraulikai  számítás