A FIBRAN d.o.o. termékeivel bővült a proidea.hu

A legmagasabb minőségű XPS termékek teljes palettája felszín feletti és alatti szerkezetek szigetelésére

A családi tulajdonban lévő FIBRAN csoport - a kevés gyártó egyikeként - az extrudált polisztirol (XPS) termékek teljes palettáját kínálja vásárlói számára 20 mm-től 200 mm-ig terjedő vastagságtartományban, egészen 1000 kPa nyomószilárdságig, lapos tetőkhöz, homlokzatokhoz, padlókhoz, felszín alatti szerkezetekhez és belső szigetelésekhez. Mindemellett a cég ipari felhasználásra szánt termékeket is gyárt. A FIBRAN Európa egyik legnagyobb XPS gyártója. Szlovéniában piacvezető és régiónk megannyi egyéb országában a piacot meghatározó 3 legerősebb forgalmazó egyike. Többek között így van ez Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában.

A legmagasabb minőségű XPS termékek gyártásán túl a FIBRAN a szakma műszaki megoldásokkal történő folyamatos támogatását is céljának tekinti, napirenden tartva a közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeket, illetve a hőhídmentes, folytonos hőszigetelést biztosító megoldásokat. Környezettudatos, felelős magatartásukat hangsúlyozva különösen büszkék a rendkívül nedves környezeti körülmények esetén javasolt megoldásaikra, jelesül a fordított tetők, zöld tetők, a felszín alatti szerkezetek és az alapzat szigeteléséhez javasolt termékeikre.

A FIBRAN termékek minőségét különböző független nemzetközi szervezetek mérési jelentései bizonyítják. Mindezeken túl Európai Műszaki Engedély (ETA) tanúsítja, hogy a FIBRAN XPS termékek 50 évig megőrzik a minősítésekben deklarált műszaki tulajdonságaikat.
FIBRAN termékekkel bővült a proidea.hu
FIBRAN termékekkel bővült a proidea.hu
Galéria

Ha a FIBRAN d.o.o. Magyarországon forgalmazott termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a FIBRAN d.o.o. magyarországi munkatársának az alábbi gombok használatával.
 

A hírben szereplő termékek

 
FIBRANxps extrudált polisztirol szigetelések
10 termék

A 300-tól 700 kPa-ig terjedő nyomószilárdsággal rendelkező FIBRANxps hőszigetelő termékek, egy vagy két rétegben beépítve használhatóak a legnagyobb követelményeket támasztó, vízszigeteléssel védett, vagy nem védett szerkezetekben. Amennyiben a szakértő kivitelező gondosságával kerülnek beépítésre a Fibran szigetelőanyagok, hosszú távú és hatékony energiapajzsot alakítanak ki.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...