proidea.hu online termékinformációs katalógus

A FIBRAN d.o.o. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. augusztus 27.

A legmagasabb minőségű XPS termékek teljes palettája felszín feletti és alatti szerkezetek szigetelésére

A családi tulajdonban lévő FIBRAN csoport - a kevés gyártó egyikeként - az extrudált polisztirol (XPS) termékek teljes palettáját kínálja vásárlói számára 20 mm-től 200 mm-ig terjedő vastagságtartományban, egészen 1000 kPa nyomószilárdságig, lapos tetőkhöz, homlokzatokhoz, padlókhoz, felszín alatti szerkezetekhez és belső szigetelésekhez. Mindemellett a cég ipari felhasználásra szánt termékeket is gyárt. A FIBRAN Európa egyik legnagyobb XPS gyártója. Szlovéniában piacvezető és régiónk megannyi egyéb országában a piacot meghatározó 3 legerősebb forgalmazó egyike. Többek között így van ez Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában.

A legmagasabb minőségű XPS termékek gyártásán túl a FIBRAN a szakma műszaki megoldásokkal történő folyamatos támogatását is céljának tekinti, napirenden tartva a közel nulla energiaigényű épületekre vonatkozó követelményeket, illetve a hőhídmentes, folytonos hőszigetelést biztosító megoldásokat. Környezettudatos, felelős magatartásukat hangsúlyozva különösen büszkék a rendkívül nedves környezeti körülmények esetén javasolt megoldásaikra, jelesül a fordított tetők, zöld tetők, a felszín alatti szerkezetek és az alapzat szigeteléséhez javasolt termékeikre.

A FIBRAN termékek minőségét különböző független nemzetközi szervezetek mérési jelentései bizonyítják. Mindezeken túl Európai Műszaki Engedély (ETA) tanúsítja, hogy a FIBRAN XPS termékek 50 évig megőrzik a minősítésekben deklarált műszaki tulajdonságaikat.
FIBRAN termékekkel bővült a proidea.hu
Ha a FIBRAN d.o.o. Magyarországon forgalmazott termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a FIBRAN d.o.o. magyarországi munkatársának az alábbi gombok használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: SI-8000 Novo mesto, Kocevarjeva ulica 1
E-mail:
Web: http://www.fibran.si/frontend/index.php?chlang=HU
Rőmer Krisztián
Értékesítés – Magyarország +36 70 703 6083
   
A FIBRAN Európa egyik legnagyobb extrudált polisztirol (XPS) gyártója, amelyik 20 mm-től 200 mm-ig terjedő vastagságban, egészen 1000 kPa nyomószilárdságig kínálja termékeit, lapos tetők, homlokzatok, padlók, felszín alatti szerkezetek szigetelésére, valamint belső szigetelésekhez. A FIBRAN termékek minőségét különböző független nemzetközi szervezetek mérési jelentései bizonyítják, az Európai Műszaki Engedély (ETA) pedig tanúsítja, hogy a FIBRAN XPS termékek 50 évig megőrzik a minősítésekben deklarált műszaki tulajdonságaikat.
Márkanevek: FIBRAN
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  fibran  szigetelés  XPS  szigetelés  extrudált  polisztirol