proidea.hu online termékinformációs katalógus

Delta-Klub®: már az interneten is


2009. április 17.

A honlap információs bázisként kiemelkedő szakmai támogatást nyújt

Delta-Klub az interneten  
Folyamatosan élénk érdeklődés és magas részvételi arány jellemzi a Delta-Klub® rendezvényeit. A DÖRKEN Kft. által alapított szakmai szervezet idei első találkozóján indították útjára a Delta-Klub® honlapját, mely a www.deltaklub.hu címen bárki számára elérhető. Az érdeklődő építtetők naprakész információkat kaphatnak a környezetükben dolgozó Delta-Klub®-tag kivitelezőkről és kereskedőkről; megkönnyítve ezzel a kapcsolatfelvételt.
A kivitelező tagok nemcsak az aktuális hírekről, eseményekről értesülhetnek, de áttekinthetik pontegyenlegüket is. Számukra a honlap ajánlási rendszerként is működik, ahol bemutathatják referencia értékű munkáikat, és önmaguk is bemutatkozhatnak.
A honlap - tagok számára nyújtott - szolgáltatásai a későbbiekben tovább bővülnek: a tervek szerint hozzáférhetőek lesznek a Delta-Klub® rendezvényen elhangzott előadások, illetve a DÖRKEN Kft. által szervezett továbbképzések egyes anyagai is. A honlap készítőinek célja egy olyan könnyen kezelhető interaktív felület kialakítása, amely elsődleges információs bázisként kiemelkedő szakmai támogatást nyújt a mindennapokban klubtag vállalkozások számára, hozzájárulva ezzel eredményes működésükhöz.

Kapcsolódó hírek
Decemberben Dörken pontgyűjtő akció eredményhirdetés
Decemberben újra Delta Klub
Májusban indul a Delta Tetőfedő Klub

Ha a Delta-Klub® honlapjával kapcsolatban további információt szeretne kérni a Dörken Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 12.
Telefon: +36 1 210 6350
Fax: +36 1 210 6356
E-mail:
Web: www.doerken.hu
   
   
   
Dudásné Golán Andrea
területi képviselő: Északnyugat-Magyarország +36 30 670 8421
Dvorák Andrea
területi képviselő: Budapest, Pest megye +36 30 269 9249
Palástiné Illés Nóra
területi képviselő: Délkelet-Magyarország +36 30 938 7352
Tihanyi Csaba
területi képviselő: Dél-Dunántúl +36 30 350 9130
1892-ben alakul meg a Dörken GmbH & CO. KG anyavállalata. A DELTA® márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak. A termékpalettán tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák találhatók.
Márkanevek: Delta
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Dörken  Doerken  Delta-Klub  honlap  weboldal  információs  bázis  szakmai  támogatás  kivitelezőknek  építtetőknek  naprakész  információk  kereskedők  tetőfedő  tetőfedők