Delta-Klub®: már az interneten is

A honlap információs bázisként kiemelkedő szakmai támogatást nyújt

Delta-Klub az interneten
Delta-Klub az interneten
Galéria
Folyamatosan élénk érdeklődés és magas részvételi arány jellemzi a Delta-Klub® rendezvényeit. A DÖRKEN Kft. által alapított szakmai szervezet idei első találkozóján indították útjára a Delta-Klub® honlapját, mely a www.deltaklub.hu címen bárki számára elérhető. Az érdeklődő építtetők naprakész információkat kaphatnak a környezetükben dolgozó Delta-Klub®-tag kivitelezőkről és kereskedőkről; megkönnyítve ezzel a kapcsolatfelvételt.
A kivitelező tagok nemcsak az aktuális hírekről, eseményekről értesülhetnek, de áttekinthetik pontegyenlegüket is. Számukra a honlap ajánlási rendszerként is működik, ahol bemutathatják referencia értékű munkáikat, és önmaguk is bemutatkozhatnak.
A honlap - tagok számára nyújtott - szolgáltatásai a későbbiekben tovább bővülnek: a tervek szerint hozzáférhetőek lesznek a Delta-Klub® rendezvényen elhangzott előadások, illetve a DÖRKEN Kft. által szervezett továbbképzések egyes anyagai is. A honlap készítőinek célja egy olyan könnyen kezelhető interaktív felület kialakítása, amely elsődleges információs bázisként kiemelkedő szakmai támogatást nyújt a mindennapokban klubtag vállalkozások számára, hozzájárulva ezzel eredményes működésükhöz.

Kapcsolódó hírek
Decemberben Dörken pontgyűjtő akció eredményhirdetés
Decemberben újra Delta Klub
Májusban indul a Delta Tetőfedő Klub

Ha a Delta-Klub® honlapjával kapcsolatban további információt szeretne kérni a Dörken Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Kategóriák

Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...