proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a washBASIN mosdópultok legfrissebb katalógusa


2019. augusztus 05.

A méretre szabott sorbaépíthető mosdók bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók

washBASIN méretre szabott sorba építhető mosdópultok

A CLEANTEC a washBASIN termékekkel ahhoz kíván hozzájárulni, hogy a mosdóhelyiségek egyedülálló jelleggel bírjanak és az emberek jól érezzék magukat bennük. Ennek a célnak az elérése érdekében az ügyfelek igényeihez és kívánságaihoz igazodnak. Formatervezőkkel, építészekkel és tervezőkkel együttműködve egyedi mosdóhelyiség megoldásokat fejlesztenek ki Önnek a nyilvános és ipari területek minden elképzelhető színtere számára: szállodák, éttermek, vállalkozások, kempingek, kórházak, laborok és élelmiszer-feldolgozó üzemek, hogy csak párat említsünk.

washBASIN méretre szabott sorbaépíthető mosdópultok

Ásványi anyagú design, pórusmentes, teljes egészében színezett, robosztus, ütésálló, messzemenően hőálló és higiénikus. Minden tulajdonsággal rendelkezik az ötletek megvalósításához.

Egy adott helyiségben töltött élményt a különböző alapanyagok és formák határozzák meg. Ezek teremtik meg a hangulatot, és hatnak az érzékekre. Arculatok sokféleségéből választhat, vagy a saját személyre szabott mosdóhelyiségét is megalkothatja.

Különböző alapanyagok és formák kombinációjaként egyedi és működképes megoldásokat valósítanak meg. Ezt nevezik úgy: #thewashspace

washBASIN méretre szabott sorbaépíthető mosdópultok


Méretre szabott sorbaépíthető mosdópultok
  • fugamentes és méretre szabható
  • az élelmiszerek számára ártalmatlan
  • egyedileg kialakítható mosdókagyló-elhelyezés
  • korlátlan számú mosdókagyló
  • különböző mosdókagylóformák
  • pórusmentes magasminőségi felületianyag
  • antibakteriális hatás
  • külsőleg robosztus és ütésálló
  • teljesmértékben javítható
  • Dyson Airblade™ W+D tanúsítvánnyal rendelkezik

washBASIN méretre szabott sorbaépíthető mosdópultok

 

Termék
CLEANTEC washBASIN mosdók

A washBASIN mosdók rendkívüli stabilitásuknak köszönhetően ideálisak nagy igénybevételű helyiségekben. A pórusmentes, különleges matt felület könnyen tisztítható, meleg tapintása lenyűgöző. A mosdókínálat a különálló, dupla vagy soros mosdóktól egészen a süllyesztett mosdókig terjed, amelyek tetszőleges számú kagylóval és praktikus higiénikus peremelemmel szállíthatók. A méretre készített süllyesztett mosdók a beépítés helyén bármilyen helyiség méreteihez egyénileg hozzáigazíthatók. Az ásvány alapanyagú, tanúsított Dyson soros mosdókat (öntött polimer technológia) úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Dyson Airblade Wash+Dry kézszárítókhoz, és együtt figyelemfelkeltő mosdóhasználati megoldást kínáljanak.

Cég
Székhely: 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1.
Telefon: +800 777 55 777
Mobil: +36 70 225 6499
E-mail:
Web: http://www.cleantec.eu
Web: www.dysonairblade.co.hu
Aradszki Tímea
  +36 70 225 6499
   
   
   
   
A CLEANTEC Hygiene Technology GmbH a professzionális közösségi mosdófelszerelések specialistája. Az innovatív és biztonságos technológiát modern és időtálló megjelenéssel kombinálják. A CLEANTEC az egyedi vevőigényeknek megfelelően is gyárt termékeket. A legjobb anyagokból kialakított robusztus, tetszetős megoldások alapozzák meg a kiváló minőséget és a vevők elégedettségét. A CLEANTEC mosdófelszerelések egyszerű szerelhetőségükkel, használhatóságukkal és kezelhetőségükkel is kitűnnek.
Márkanevek: Dyson, inoxDISP
További hírek a Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  CLEANTEC  washBASIN  mosdó  mosdókagyló  mosdók  mosdópult  sorbaépíthető