proidea.hu online termékinformációs katalógus

Úsztatott aljzatok hangszigetelése Trosil termékkel


2018. június 13.

Kiváló akusztikai komfortérzet mindössze 10 mm vastag szigetelőanyaggal

A Trocellen a hangszigetelési megoldások széles skáláját kínálja különféle alkalmazási területeken, növelve az adott környezet kényelmét.

Az alábbi videó a Trosil termék - úsztatott aljzatok hangszigetelésére történő - alkalmazásának módját mutatja be. A mindössze 10 mm vastag, nem szőtt poliészter textíliával laminált, kémiai térhálósítású, zárt cellás, CFC-mentes polietilén (PE) hab kiváló akusztikai komfortérzetet garantál. Építkezéskor sajnos gyakran előfordul, hogy a hangszigetelés beépítése elmarad, mert a födémben nincs hely vastag hangszigetelő lapok elhelyezésére.Trocellen Trosil hangszigetelés

Lépéshang-gátló képesség:
ΔLw = 36 dB

Dinamikai merevség*:
s' = 19 MN/m³

Hővezetési tényező 0°C-on:
λ = 0,0359 W/mK

Kémiailag térhálósított PE lágy hab, sűrűsége 30 kg/m³.

Előnyei:

  • rugalmas és elasztikus
  • ultrakönnyű
  • párazáró
  • kiváló mechanikai ellenálló képességű
  • penészgombának, rovaroknak ellenáll
  • rothadásmentes
  • alkalmazhatósága egyszerű
  • CFC-mentes
* Dinamikai merevség:
Minél alacsonyabb a szigetelőanyag dinamikai merevségének értéke, annál jobb hangszigetelési tulajdonsággal rendelkezik. A 10 alatti érték kiváló hangszigetelési értéket takar.


Ha a Trosil hő- és hangszigetelés adataira, letölthető termékismertetőjére kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Polifoam Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Táblás u. 32.
Telefon: +36 1 347 9800
Fax: +36 1 280 6708
E-mail:
Web: www.insulation.trocellen.com/hu/
Vislavski Slavko
értékesítési vezető +36 20 590 2963
   
   
   
A Polifoam – mint a Trocellen csoport tagja - Európa legnagyobb múlttal rendelkező, kémiailag térhálósított polietilén hab gyártója. A Németországban, Olaszországban, Magyarországon, Spanyolországban és Malajziában található gyáregységekben poliolefin habokat állítanak elő és dolgoznak fel. Termékeiket kiváló szigetelő tulajdonságaik, időtállóságuk, valamint jó ár-érték arányuk révén széles körben alkalmazzák mint az építőipar, a gépészet, hangszigetelés, valamint a szellőzés- és klímatechnika területén. Ezen kívül számos más iparágban is kínálnak minőségi megoldásokat, a legjelentősebbek az autóipar, a csomagolástechnika és sport. A Polifoam termékeit Európa közel 20 országába szállítják.
Márkanevek: Polifoam, Trocellen
Kulcsszavak:  Polifoam  Kft  Trocellen  Trosil  hangszigetelés  akusztikai  komfort  úsztatott  aljzat  hangszigetelés  beépítése  lépéshang  szigetelés