Tarkett iD Inspiration Loose-lay fektetési útmutató

Akár az egyetlen éjszaka alatt elvégzett felújításokat is lehetővé teszi

A lazán fektethető iD Inspiration Loose-lay ideális a kisméretű vagy nagy forgalmú területeknél, valamint a gyors fektetést igénylő környezetekben. Akár az egyetlen éjszaka alatt elvégzett felújításokat is lehetővé teszi. Aljzat előkészítést egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben igényel, mert elnyeli az egyenetlenségeket, és a lerakásához nincs szükség ragasztóra.*
A lazán fektethető iD Inspiration egyedi csúszásgátló hátoldallal rendelkezik. A szabadalmaztatott halszálka dizájn és mintázat erős tapadást és kiváló stabilitást biztosít a pallók számára. A lazán fektethető iD Inspiration a termék vagy az aljzat sérülése nélkül könnyen felszedhető, ami egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá teszi a jövőbeni felújításokat. Akár többször is újra felhasználható. A megsérült pallók vagy lapok gyorsan és egyszerűen kicserélhetők.

A lazán fektethető iD Inspiration rendkívül robusztus és tartós, ezért tökéletesen alkalmas a nagy forgalmú területekre (0,55 mm vastag koptatóréteg). A felület TopClean XP poliuretán bevonattal van ellátva a nagyobb ellenállóképesség, a gyorsabb és költséghatékonyabb tisztítás és a kiváló élettartam költségek érdekében. Nem igényel sem vaxolást, sem csiszolást, jelentősen csökkenti a víz, az energia és a kémiai tisztítószerek felhasználását, aminek köszönhetően a legalacsonyabb karbantartási költséggel rendelkezik a kategóriájában.
 • Kiváló tapadás az aljzathoz: a halszálka mintázat minden irányban megakadályozza az elcsúszást; a hátoldal anyaga jó tapadást biztosít.
 • Egyszerűvé és tartóssá teszi a fektetést.
 • Rendkívül gyors fektetés: Háromszor gyorsabban fektethető, mint a leragasztható LVT, másfélszer gyorsabban fektethető, mint a vertikális klikk rendszerű LVT
 • A padló az aljzat megrongálása nélkül is felszedhető: hosszú távon egyszerűvé teszi a felújítást és a karbantartást
 • Ugyanolyan mérettartó, mint a leragasztható LVT: hullámosodás mentes termék
 • Intézményi használat esetén 10 év garancia
 • 100%-ban ftalátmentes
*Nem igényel akril ragasztót, csak fixálót a nagyon nagy területeken.
Burkolás - 3 lehetséges eset:
 • 0-16 m²-es helyiség: semmilyen fixáló nem szükséges
 • 16-64 m²-es helyiség: kétoldalas ragasztószalag a helyiség szélein körberagasztva (10 cm)
 • 64 m²-nél nagyobb helyiség: kétoldalas ragasztószalag a helyiség szélein körberagasztva (10 cm) + ragasztószalag hálózás (4m x 4m)
 • Az iD Inspiration Loose-lay PVC padlóburkolatról bővebben olvashat ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Tarkett France Kereskedelmi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
  A hírben szereplő termékek
  iD Inspiration lazán fektethető padlóburkolatok
   
  iD Inspiration lazán fektethető padlóburkolatok

  A lazán fektethető iD Inspiration Loose-Lay akár háromszor rövidebb idő alatt is lerakható, mint a többi moduláris PVC megoldás. Ennek köszönhetően ideális megoldás a kisméretű vagy nagy forgalmú területeknél, valamint a gyors fektetést igénylő környezetekben. Akár az egyetlen éjszaka alatt elvégzett felújításokat is lehetővé teszi. Aljzat előkészítést egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben igényel, mert elnyeli az egyenetlenségeket, és a lerakásához nincs szükség ragasztóra. A lazán fektethető iD Inspiration egyedi csúszásgátló hátoldallal rendelkezik. A szabadalmaztatott halszálka dizájn és mintázat erős tapadást és kiváló stabilitást biztosít a pallók számára. A felület TopClean XP poliuretán bevonattal van ellátva a nagyobb ellenállóképesség, a gyorsabb és költséghatékonyabb tisztítás és a kiváló élettartam költségek érdekében. Nem igényel sem vaxolást, sem csiszolást, jelentősen csökkenti a víz, az energia és a kémiai tisztítószerek felhasználását, aminek köszönhetően a legalacsonyabb karbantartási költséggel rendelkezik a kategóriájában.

  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya
  Kapcsolódó hírek
  Tarkett iD Inspiration Loose-lay PVC padlóburkolat
  Tarkett iD Inspiration Loose-lay PVC padlóburkolat
  A lazán fektethető iD Inspiration egyedi csúszásgátló hátoldallal rendelkezik
  Tarkett iD Inspiration Loose-lay PVC padlóburkolat
  Kategóriák
  Heterogén pvc burkolatok
  Heterogén pvc burkolatok
  Burkolatok, padlók, térburkolatok
  Burkolatok, padlók, térburkolatok
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...