proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szakszerű víz-és gázzárás - beépítési technológiák


2015. június 12.

Behúzott kábelek utólagos lezárása kábelvédőcső-csatlakozásnál, valamint kábelátvezetők beépítése későbbi kábelkiosztáshoz

Osztott béléscsövek beépítése

A védőcsövek állapota a felújítás előtt: a védőcsövek és kábelek, valamint a védőcsövek és a fal között víz jelenléte látható.
A védőcsövek állapota a felújítás után: tartalék átvezetéseket hoztak létre.
A behúzott kábelek köré osztott béléscsöveket helyeztek el, ezáltal a faltól a béléscsövön át egészen a kábelig biztosított a szigeteltség.
A behúzott kábelek és védőcsövek köré egy nagyobb áttörést alakítottak ki és minden kábelrendszer köré osztott béléscsövet szereltek.
Az osztott cementszálas védőcső FZR-G szerelése.

Tartalék kábelátvezetések beépítése védőcső- csatlakozással és a meglévő kábelek lezárása

A zsaluzatba való biztos pozícionálás érdekében a kábelrendszereket kötelekkel tartották meg.
A HSI 150-K2 átvezető-házak és az osztott cementszálas béléscsövek FZR-G beépítése.
A zsalu eltávolítása után optimális, esztétikus áttöréseket kaptak.
A falazatot műanyag alapú szigetelő réteggel vonták be.
A kábeleket a béléscsövekben utólagosan, méret alapján készített HRD- szorítógyűrűs tömítésekkel zárták le.
28 darab tartaléknyílással kalkuláltak. Kétoldali átvezető-házzal, így a HSI 150-K2 flexibilis kábelvédő csövekhez, KES-M150 110 és 150 mm névleges méretű rendszereket csatlakoztattak. Ezáltal a későbbiekben körülményes mélyépítés nélkül lehet a védőcsövekbe kábeleket utólagosan fektetni. A kábelbevezető-rendszerek végét mandzsettával zárták le.

A Hauff-Technik kábel- és csőátvezetésekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
HSI 150 kábelátvezetés

A 150 mm tiszta szélességű HSI 150 a betonfalak zsaluzatába történő tömör beépítésre használt kábelátvezetések mércéje. A HSI 150 tömítőcsomag maximális rugalmasságot biztosít a későbbi használat során, és gyárilag nyomásbiztosan tömített vakdugóval van felszerelve. A kábelek tömítéséhez - a zárt vagy osztott kivitelű követelményprofilnak megfelelően -, valamint az üres csövek nyomásbiztosan tömített lezárásához különböző rendszertömítések állnak rendelkezésre.
A Hauff-Techniknél ezenkívül a HSI 150 rendszerrel kompatibilis, nyomásbiztosan tömített - Hateflex spiráltömlővel és különböző kábeltömítési lehetőségekkel - KES-M 150 kábelátvezetési rendszer is kapható, mely gondoskodik a lefektetésre kerülő kábel optimális védelméről.


Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már 50 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  kábelátvezetés  csőátvezetés  vízzárás  gázzárás  faláttörés  fali  áttörés  szigetelés  kábelrendszerek  védőcső  béléscső  HSI  150  K2  átvezető  ház  KES-M150  HRD  tömítőbetét  szorítógyűrűs  tömítés